• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Yeni bir değirmen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Madboss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu şekilde sorulmuş bir soruya cevabım aynı tonda olur ve şöyledir:
3 kuruş bile vermem...

Özellikleri neler?
Ne zaman getirmeyi planlıyorsunuz?
Neden sizden alışveriş yapılsın (garanti vs)?
Gibi temel soruların cevabını aldığımızı düşünürsek bence rekabetçi olabilmeniz için Eurekalardan ucuz olması gerekir.

Ben size çok teşekkür ederim. çok güzel ve mantıklı bir soru olmuş. Yeni bir firma açtım esasında Kahve sektöründen az da olsa bilinen biriyim. sizlerin görüşlerini merak ettim. umarım herkesin beğendiği güzel bir marka getirmişimdir.

Cevaplar

Bu ay sonu gelecek Marka Quamar Nemo-Q/E

özellikler​

• Disk çapı: 54 mm
  • Hazne kapasitesi: 500gr
  • Dişli Tipi: Flat
  • Güç: 350 W
  • Ayarlanabilir çatal
  • Otomatik yada manuel tek ve çift doz ayarlama
  • Ağırlık: 6 kg
  • Boyut: 130 x 230 x 360h mm
  • Alüninyum Gövde +ABS alt taban
  • Günlük 1,5 kg öğütme kapasitesi
Garanti 1 yıl endüstriyel olduğu için

Eureka Mignon dan ucuz mu kesinlikle bu siteye özeli fiyat yapacağım. sevdiğim bir platform

sitem : www.madboss.com.tr

Sinan bayın

Burr çapı ve gücüne bakarsak specialita ayarında bir öğütücü. Specialita’nın 8.900 TL olduğunu ve arkasında sağlam bir distribütör olduğunu düşünürsek 8.000 TL nin üstündeki herhangi bir fiyata ben olsam almayı düşünmem

Ben size çok teşekkür ederim. çok güzel ve mantıklı bir soru olmuş. Yeni bir firma açtım esasında Kahve sektöründen az da olsa bilinen biriyim. sizlerin görüşlerini merak ettim. umarım herkesin beğendiği güzel bir marka getirmişimdir.

Cevaplar

Bu ay sonu gelecek Marka Quamar Nemo-Q/E

özellikler​

• Disk çapı: 54 mm
  • Hazne kapasitesi: 500gr
  • Dişli Tipi: Flat
  • Güç: 350 W
  • Ayarlanabilir çatal
  • Otomatik yada manuel tek ve çift doz ayarlama
  • Ağırlık: 6 kg
  • Boyut: 130 x 230 x 360h mm
  • Alüninyum Gövde +ABS alt taban
  • Günlük 1,5 kg öğütme kapasitesi
Garanti 1 yıl endüstriyel olduğu için

Eureka Mignon dan ucuz mu kesinlikle bu siteye özeli fiyat yapacağım. sevdiğim bir platform

sitem : www.madboss.com.tr

Sinan bayın
Türk kahvesi de çekiyor mu?

Geri