mykahve
Barista
Arkadaşlar merhaba,
Makine kahvesinden sonra işi bir ileri aşamaya taşımaya karar verdim. De longi makinemden aldığım filtre kahve çıkışından memnun değildim.
Sonuçta şu ekipmanları toplamayı düşünmeye başladım.
Demleme seti
Kuğu boynu demlik
Tartı
Değirmen
Bu ekipmanlar için düşünceleriniz nedir?
Daha farklı önerilere de açığım.
Asıl tereddüt ettiğim ekipman değirmen.
Espresso ve V60 filtre öğütümünü yapabilecek bir değirmen olmalı
C4 için bütçe yetersiz.
Espresso ve V60 için yaptığım Graef Cm 702 Kahve Değirmeni seçimi doğrumudur bilemiyorum.
Fikir beyan edecek tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunarım.
Makine kahvesinden sonra işi bir ileri aşamaya taşımaya karar verdim. De longi makinemden aldığım filtre kahve çıkışından memnun değildim.
Sonuçta şu ekipmanları toplamayı düşünmeye başladım.
Demleme seti
Hario V60 02 Seramik Kahve Demleme Seti “Beyaz” : Amazon.com.tr: Mutfak
Hario V60 02 Seramik Kahve Demleme Seti “Beyaz” : Amazon.com.tr: Mutfak
www.amazon.com.tr
Kuğu boynu demlik
Termometreli kahve demliği 600 ml – Küçük kuğu boynu kahve demliği damlama kahve demliği Pour Over kahve hazırlayıcı çaydanlık, uzun, ince kuğu boynu ağzı 1 ~ 2 fincan elde demleme kahve için : Amazon.com.tr: Mutfak
Termometreli kahve demliği 600 ml – Küçük kuğu boynu kahve demliği damlama kahve demliği Pour Over kahve hazırlayıcı çaydanlık, uzun, ince kuğu boynu ağzı 1 ~ 2 fincan elde demleme kahve için : Amazon.com.tr: Mutfak
www.amazon.com.tr
Tartı
Zamanlayıcı Dijital Mutfak Terazisi ile Kahve Ölçeği LED Ekran Dara Fonksiyonu 3000g / 0.1g Taşınabilir Elektronik Ölçekli Gram ve Oz Pişirme Üzerine Dökmek için Pişirme Pişirme : Amazon.com.tr: Mutfak
Zamanlayıcı Dijital Mutfak Terazisi ile Kahve Ölçeği LED Ekran Dara Fonksiyonu 3000g / 0.1g Taşınabilir Elektronik Ölçekli Gram ve Oz Pişirme Üzerine Dökmek için Pişirme Pişirme : Amazon.com.tr: Mutfak
www.amazon.com.tr
Değirmen
Graef Cm 702 Kahve Değirmeni : Amazon.com.tr: Mutfak
Graef Cm 702 Kahve Değirmeni : Amazon.com.tr: Mutfak
www.amazon.com.tr
Bu ekipmanlar için düşünceleriniz nedir?
Daha farklı önerilere de açığım.
Asıl tereddüt ettiğim ekipman değirmen.
Espresso ve V60 filtre öğütümünü yapabilecek bir değirmen olmalı
C4 için bütçe yetersiz.
Espresso ve V60 için yaptığım Graef Cm 702 Kahve Değirmeni seçimi doğrumudur bilemiyorum.
Fikir beyan edecek tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunarım.