• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Yeni başlangıç

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan doğukan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

doğukan

Barista
İsim
Doğukan
Daha fazla  
İsim
Doğukan
Merhaba arkadaşlar.Adım Doğukan İstanbul’dan.Foruma yeni katıldım ve hem sizinle tanışmak hemde degerli tecrubelerinizden oturu tavsiye almak istiyorum.Sıkı bir filtre kahve içicisiyim,öyle ki yıllardır her sabah ilk işim bir kupa sütsüz sekersiz bir kahve içmektir.Fakat son zamanlar tadlar iyi kahve kullanmama ragmen yavan gelmeye basladi ki disardayken americano ictikce benim filtre kahvelerim aromali su hissi vermeye basladı.Eşim benim aksime kahvesine muhakkak sut seker ekler.Bu yuzden alacagim cihaz gunde genellikle bir defa iki shot alinip biri americano biri latte vb sutlu bir icecek olacak.Uye olmadan cok arastirdim forumu okudum.Ust segment cihazlar malesef butcemi asiyor.2000tl kadar sifir yada ikinci el bakindim.Sifir amazon germanyde bize gore yari fiyatli deloghi decida 1750tl ve yurtici 3531,3121 gibi ve krups cihazlar ama daha cok delonghi urunleri alinabiliyor.Decida thermoblock sistem digerleri de celik kazan olmasi cezbediyor.Birde bu rakamlara ikinci el gaggia viva ve cerazza alinabiliyor fakat anlam veremedigim sekilde aluminyum kullaniyorlar ki aklim almiyor, disini celik diye reklam edip ama en onemli kisim saglik olan ic mekanizma neden aluminyum yaparlar?Sizlerden ricam atladigim marka model onerileriniz var mi 2000tl ye kadar sıfır ya da ikinci el cok eski olmayan modellerden.Cok profosyonel urun beklemiyorum ve şurasını burasını değiştir kes gibi çok modifikasyona girmek istemiyorum ama aluminyum ve plastik temasi cok olan urun olmamasi onceligim.Bir tane krups xp4020 temiz ürün buldum,deneyerek alabileceğim,başlangıç için iş görür mü, ilginize tesekkur ederim.

Son düzenleme:
kulübe hoşgeldiniz.

Belirlediğiniz bütçede maalesef aradığınız özellikleri bulmanız zor.

Hosbuldum tesekkur ederim.Deleonghi 3121,3135 celık kazan en azından,decida ve krups da thermoblock.En azından alumınyum kazan olan ürünler değil.Başlangıc ıcın cok yuksek meblag odemeden olayı görmek için içilebilir kahveler almak mümkünmü bu cihazlardan.

Merhaba,
Bu cihazlardan pek verim alacağınızı düşünmüyorum şahsen. Bu fiyat bandında size manuel makineler öneririm. Kendim flair pro 2 kullanıyorum beni tatmin ediyor ama sütü ocakta ısıtmanız gerekiyor

Doğukan bey ile özel mesaj yolu ile konuştuk. 400 tl ye ikinci el krups cihaz satın alıcak sanırım üstüne kalan para ile hario yerine başka bir el değirmeni için bütçe ayıracak.

Öncelikle hoş geldiniz hocam. Espresso batağı denen dipsiz kuyuya düşmüşsünüz. Suat hocam espressonun piridir. Verdiği her tavsiyeye imzamı atarım. Olur da bir gün benim gibi ucuza espresso sevdasından vazgeçerseniz filtreci garibanlar olarak buradayız ✋🏻

Öncelikle hoş geldiniz hocam. Espresso batağı denen dipsiz kuyuya düşmüşsünüz. Suat hocam espressonun piridir. Verdiği her tavsiyeye imzamı atarım. Olur da bir gün benim gibi ucuza espresso sevdasından vazgeçerseniz filtreci garibanlar olarak buradayız ✋🏻
Tesekkurler Hocam.Yılların filtrecisiyim ama son zamanlarda americano icmeye basladim ve filtre cok zayif, sulu kahve gibi gelmeye basladi o yuzden espressoya basliycam.Cok ust duzey bir arayisim yok,en azindan baslangic urunu orta karar bir kahve yapsa kafi fakat model cok yorumlar cok,fiyatlar ust duzeylerde cok yuksek.Haliyle tercih kismi zor oluyor.

Teşekkürler,Bu arada cihaz aldım kimseden yardım gelmeyince kendimce araştırıp delonghi 685 aldım.İlk tecrübem ve çok şükür ne acı tad,ne ılık kahve sorunu ,tıkanma,25-30sanıye sürmemesi vb yaşamadım bende şaşkınım.Yıllardır yapıyormuşum gibi sorunsuz oluyor hep.Çok memnunum,dışarda içtiklerimden daha güzel oluyor

Son düzenleme:
Geri