• Aralık Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Nutz olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Yeni başladım Kahveye Foruma Öğrenmektir Niyetim

İsim
Tuğrul
Daha fazla  
İsim
Tuğrul
Merhaba ben Tuğrul nasılsınız?
Kahveye çok çayı içmeyi bırakmak için (kandaki demiri de çok düşürmüş), hem merak, hemde sabahları kendime gelmek zihnimi açmak için başlayım deneyim diyerek başladım...neti araştırdığımda kafam karıştı..asıl soru nerden başlamalı, ne almalı, sabah zindelik için hangi kahveyi içmeli, damak tadımıza uyan kahveyi ''işte tam istediğim kahve tad bu'' diyeceğimiz kahveyi nasıl bulacağız? derdim şimdilik budur...derman forumdadır...yardım, tavsiye ve önerileriniz bekliyorum....deneyimleriniz benim için çok önemli...
Saygılar

Öncelikle hoş geldiniz. Çok uzun yıllardır kahve içerim ama nitelikli kahve dünyasına girişim 3 ay önce gerçekleşti.
Öncelikle taze kahve içebilmek çok önemli. Bunun için ilk fırsatta güzel bir değirmen edinmenizi tavsiye ederim. Elektrikli ya da manuel olabilir. Bütçenize uygun herhangi biri ile başlayabilirsiniz bence.
Demlemek için çok ekipman var. Ben V60 ile başladım ama ille de bununla başlayın diyemem. Aslına bakarsanız istediğiniz ekipmandan başlayabilirsiniz. (: Bu aşamada bolca yorum okumak önemli elbette.
Çekirdeğe gelirsek; ben forumun aylık alımlarını takip ediyorum ve her ay bambaşka bir kavurucunun oldukça fazla çeşitte kahvesini deneyimleyebiliyorum. Bu, çok güzel bir avantaj oluyor ve size de tavsiye ederim.

Ural Bey ilgi ve cevabınız için teşekkür ederim..
şimdiden öğrenmeye başladım tavsiyenize uyup forumun aylık alımlarını deneyimlemek isterim..nasıl yapılıyor bilmiyorum şimdilik..
değirmen tavsiyenizi de dinleyerek sanırım forumda 2. el iyi birşey zaman içinde çıkar alırım..
Sağlıklı Günler

Merhaba hoşgeldiniZ foruma :) Bütçeniz varsa timemore değirmen ve önümüzde ki hafta kulübe özel indirime girecek hario server dripper set öneririm.

Son düzenleme:
Ural Bey ilgi ve cevabınız için teşekkür ederim..
şimdiden öğrenmeye başladım tavsiyenize uyup forumun aylık alımlarını deneyimlemek isterim..nasıl yapılıyor bilmiyorum şimdilik..
değirmen tavsiyenizi de dinleyerek sanırım forumda 2. el iyi birşey zaman içinde çıkar alırım..
Sağlıklı Günler

Aylık alımlar için her ayın başında düzenli olarak başlık açılıyor. O başlıkta gerekli tüm bilgiler her ay yer alıyor. Yani geçmiş aylara bakarak bir şeyler araştırmak zorunda kalmıyorsunuz. Alımı organize edenler sağ olsunlar müthiş insanlar. (:
Değirmen konusunda ise olay tamamen bütçeniz ile ilgili hocam. Dediğiniz gibi 2. el satış başlıklarını takip ederek siz de güzel bir değirmen sahibi olabilirsiniz. (:

Geri