• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kürşad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kürşad

Barista
İsim
Kürşad
Daha fazla  
İsim
Kürşad
Merhabalar. Deprem bölgesine oyuncak ve kitap yardımı yapıyoruz. 23 Nisan için Hatay'da hazırlıklar yapıyoruz. Özellikle çocuklar için ilkokul düzeyinde hikaye kitapları topluyoruz ve aynı zamanda da ortaokul ve lise düzeyinde kaynak kitaplar ayarlamaya çalışıyoruz. Platformumuzun adı Sinemasal. İnternet sitesini buraya ekleyeceğim. Bu yardım sürekli olarak devam edecek ama 23 Nisan'a kadar özellikle toplayabildiğimiz kadar kitap ve oyuncak toplamayı düşünüyoruz. Yardım edemeseniz bile paylaşırsanız çok iyi olur. Sosyal medyada paylaştığımız broşürümüzü de buraya atacağım. Şimdiden teşekkür ederim. İnternet sitesi şu: https://www.sinemasal.org/ Ayrıca yardımın daha geniş kapsamlı halini de pdf olarak atıyorum.

Ekli dosyalar

• Sinemasal Akademi web.pdf
    Sinemasal Akademi web.pdf
    736.3 KB · Görüntüleme: 2
  • WhatsApp Image 2023-04-13 at 1.03.45 PM.jpeg
    WhatsApp Image 2023-04-13 at 1.03.45 PM.jpeg
    82 KB · Görüntüleme: 3
Geri