coffeemaker
Üye
- İsim
- Yunus
Daha fazla
- İsim
- Yunus
- Değirmen
- Comandante
- Ekipmanlar
- Aeropress, v60 İmmersion Switch, v60 seramik, French Press, Konchero Kettle
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- İzmir
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Karşıyaka
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
- Bornova
Forum üyelerinin anlayışına sığınarak bir yıl önce Rekor Müzik Bursa'dan aldığım klasik gitarımı aksesuarlarıyla birlikte dolayı forum aracılığıyla satmaya karar verdim: Toplam Fiyat 1100 TL
-Üzerinde iki aylık gümüş kaplama Daddario Exp45 normal tension tel seti bulunmakta, yedek olarak bir tel seti daha mevcut, onu da birlikte vereceğim. (Her bir set şuan 120 şer TL)
- Daddario Planet Waves Kapo(P.F.125 TL )
- Gitarın Piyasa Fiyatı şu an 1200 TL civarıdır.
- Kullanışlı ve iyi durumda kılıfını ve imza marka gitar standını da (P.F. 90 TL) veriyorum.
P.s. : Piyasa fiyatı olarak toplam 1600 TL değerinde olan bu ürünler, amortismanı düşsek dahi fiyat olarak bence gayet makul, enstrümanın ve aksesuarlarının tek bir çiziği dahi yoktur, hepsi çok iyi durumdadır, kesinlikle sizi üzmeyecektir.
-Üzerinde iki aylık gümüş kaplama Daddario Exp45 normal tension tel seti bulunmakta, yedek olarak bir tel seti daha mevcut, onu da birlikte vereceğim. (Her bir set şuan 120 şer TL)
- Daddario Planet Waves Kapo(P.F.125 TL )
- Gitarın Piyasa Fiyatı şu an 1200 TL civarıdır.
- Kullanışlı ve iyi durumda kılıfını ve imza marka gitar standını da (P.F. 90 TL) veriyorum.
P.s. : Piyasa fiyatı olarak toplam 1600 TL değerinde olan bu ürünler, amortismanı düşsek dahi fiyat olarak bence gayet makul, enstrümanın ve aksesuarlarının tek bir çiziği dahi yoktur, hepsi çok iyi durumdadır, kesinlikle sizi üzmeyecektir.