fonder
Üye
- İsim
- Fatih Mehmet Önder
Daha fazla
- İsim
- Fatih Mehmet Önder
- Espresso Makinesi
- Lelit Grace
- Değirmen
- Comandante, Eureka Crono
- Ekipmanlar
- V60, Delterpress
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- Ankara
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Keçiören
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
- Çankaya (Söğütözü)
Bu ayki alımın muhtemelen en popüler kahvesi olacak Worka için tadım notlarını ve reçeteleri bu başlıkta konuşabiliriz.
Tedarikçi bağlantısı: Sucafina - Worka
Null bağlantısı: Null Coffee - Worka
Paketi açtığımda özel bir kahve içeceğimi anlamıştım. İlk yudumdan itibaren çiçeksilik ve tatlılık (sanırım tropikal meyve tatlılığı diyebiliriz) baş döndürüyor. Soğudukça çiçeksilik azalıp tatlılık aynen devam ediyor. Damakta hafif bir bitter çikolata tadı bırakıyor. Bu yıl içtiğim kahvelerden Coffee Collective - Kieni ile beraber en iyisi diyebilirim, çok beğendim. İkinci paketi almayı düşünüyorum şimdi
Tedarikçi bağlantısı: Sucafina - Worka
Null bağlantısı: Null Coffee - Worka
Kahve: Worka Yirgacheffe Anaerobic Natural
Kavurucu: Null Coffee
Kavurma Tarihi: 19.10.2020
Demleme Yöntemi: V60
Filtre: Cafec Traditional
Kahve/Su Miktarı: 16/250
Öğütüm: Comandante Red Clix 42 click
Su: 92 derece Buzdağı
Demleme Metodu: 50 ml 30 sn blooming ardından 20 sn içerisinde 100 ml ve son olarak 1:20'de 20 sn içerisinde 100 ml
Toplam Süre: 2:20
Paketi açtığımda özel bir kahve içeceğimi anlamıştım. İlk yudumdan itibaren çiçeksilik ve tatlılık (sanırım tropikal meyve tatlılığı diyebiliriz) baş döndürüyor. Soğudukça çiçeksilik azalıp tatlılık aynen devam ediyor. Damakta hafif bir bitter çikolata tadı bırakıyor. Bu yıl içtiğim kahvelerden Coffee Collective - Kieni ile beraber en iyisi diyebilirim, çok beğendim. İkinci paketi almayı düşünüyorum şimdi