• Şubat Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Wmf Filtre Kahve Makinesi - Kitchenminis Termos Karaf

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ckn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ckn

Üye
İsim
Kerem
Daha fazla  
İsim
Kerem
1 yıl önce aldığım ve son 6 aydır hiç kullanmadığım WMF Filtre Kahve Makinesmi satmaya karar verdim. Makinenin bütün bakımları vs yapılmıştır üsütne çok da iyi davranılmıştır (her sabah kulağına sevgi sözcükleri fısıldardım, ona piremses gibi davranırdım).

Filtre kahve makinesinin kutusu duruyor o nedenle alacak kişiyi kutulu teslim edeceğim. İçerik olarak 2 termos kararfı, termos kapakları, kullanım klavuzu dahil.

Termoslar uzun süre kahvenin tadını bozmadan sıcak tutabiliyor. iki tip termos var; biri 650 ml diğeri de 350 ml kapasiteli.

Ürünün linki şu: https://www.wmf.com.tr/index.php/el...00125-wmf-kitchenminis-termos-karaf-togo.html

Düşündüğüm fiyat 700TL

WhatsApp Image 2020-09-22 at 15.11.39.jpegWhatsApp Image 2020-09-22 at 15.12.34.jpegWhatsApp Image 2020-09-22 at 15.15.20.jpegWhatsApp Image 2020-09-22 at 15.15.59.jpeg

Alabilir miyim ben?

Son düzenleme:
1 yıl önce aldığım ve son 6 aydır hiç kullanmadığım WMF Filtre Kahve Makinesmi satmaya karar verdim. Makinenin bütün bakımları vs yapılmıştır üsütne çok da iyi davranılmıştır (her sabah kulağına sevgi sözcükleri fısıldardım, ona piremses gibi davranırdım).

Filtre kahve makinesinin kutusu duruyor o nedenle alacak kişiyi kutulu teslim edeceğim. İçerik olarak 2 termos kararfı, termos kapakları, kullanım klavuzu dahil.

Termoslar uzun süre kahvenin tadını bozmadan sıcak tutabiliyor. iki tip termos var; biri 650 ml diğeri de 350 ml kapasiteli.

Ürünün linki şu: https://www.wmf.com.tr/index.php/el...00125-wmf-kitchenminis-termos-karaf-togo.html

Düşündüğüm fiyat 700TL

Ekli dosyayı görüntüle 4655Ekli dosyayı görüntüle 4656Ekli dosyayı görüntüle 4657Ekli dosyayı görüntüle 4658
Sizden haber bekliyorum...

Geri