• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Wilfa Uniform High Precision Flat-Burr Coffee Grinder

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gazelle
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gazelle

Yeni Üye
İsim
gazelle
Daha fazla  
İsim
gazelle
Değirmen
Wilfa Uniform
Ekipmanlar
V60 02, Clever L, Aeropress
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Hayır
Halihazirda bir Hario Mini Slim Plus kullanıcısı olarak, uzun zamandır bir değirmen alma niyetindeydim. Forumda ve YouTube'da yerli yabancı pek çok içerik okudum ve izledim. Neredeyse Comandante almaya karar vermiştim ki Türkçe icerik üreten arkadaşların Comandante konusunda beni fazla etkilediğinin farkına varıp biraz daha detaylıca dusundum. E tabi, 'Dünya'nın en iyi el degirmeni' temalı icerikler etkiliyor insanı :) Bunun farkına varıp biraz daha uzerine düşününce başta keyif alsam da el değirmeninin uzun vadede sıkıcı gelmeye başlayacagini fark ettim.

Ev tipi single dose elektrikli değirmenler konusunda da yerli ve yabancı platformlarda Fellow Ode ve Wilfa Uniform en beğenilenler arasında olmuş. Fellow acikcasi kahveye ayırmak istediğim bütçemi aştığı için düşünmedim.

Wilfa Uniform'u Comandante öğütümü ile kıyaslayan ve ciddi bir fark göremeyen, daha iyi/daha kotu sonuclar aldigini bildiren kahve severler var. Nihayetinde ben de bir Comandanteye vereceğimden bir miktar daha az bir paraya Wilfa Uniform siparis ettim (tartısız, gümüş rengi). Henüz elime ulaşmadı fakat tecrubelerimi bu başlık altında paylaşıp ileride almaya düşünen arkadaşlar icin bir kaynak oluşturmak niyetindeyim.

Halihazirda kullanan forum üyeleri varsa yorumlarını paylaşırlarsa harika olur.

Edit: Değirmen bugün elime ulaştı ve ilk iki öğütümü yaptım. Wilfa reklamı yapmayacağım ama benim gibi seramik burr değirmen kullanan arkadaşlara kesinlikle iyi bir değirmene geçmenin yollarını aramalarını tavsiye ederim. Benim için çok çarpıcı bi geçiş oldu.

Son düzenleme:
Nereden sipariş ettiniz acaba?
Şu an için Hollanda’dayım, Amazon’un İspanya sitesinden buraya sipariş ettim. Amazon Almanya ve Hollanda’ya göre epey ucuz fiyat. Link bırakayım: amazon.es/dp/B0876RVJ9L
Wilfanın bu ürününde ekstradan bir de 20 Euro indirim kuponu vardı sitede.

Edit: Maalesef fiyat €270 üzerine çıkmış tekrar

Son düzenleme:
Cihazla yaptığım ilk üç öğütümden aldığım sonuçları ekliyorum, sonrasında eklemeler yapacağım. Bu öğütümler için RDT yapmadım. Değirmenin düşük ve rahatsız edici olmayan bir sesle çalıştığını söyleyebilirim.
1636893444334.png

Ekli dosyalar

• 1636794206130.png
    1636794206130.png
    6.7 KB · Görüntüleme: 99
Son düzenleme:
Geri