gazelle
Yeni Üye
- İsim
- gazelle
Daha fazla
- İsim
- gazelle
- Değirmen
- Wilfa Uniform
- Ekipmanlar
- V60 02, Clever L, Aeropress
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Hayır
Halihazirda bir Hario Mini Slim Plus kullanıcısı olarak, uzun zamandır bir değirmen alma niyetindeydim. Forumda ve YouTube'da yerli yabancı pek çok içerik okudum ve izledim. Neredeyse Comandante almaya karar vermiştim ki Türkçe icerik üreten arkadaşların Comandante konusunda beni fazla etkilediğinin farkına varıp biraz daha detaylıca dusundum. E tabi, 'Dünya'nın en iyi el degirmeni' temalı icerikler etkiliyor insanı
Bunun farkına varıp biraz daha uzerine düşününce başta keyif alsam da el değirmeninin uzun vadede sıkıcı gelmeye başlayacagini fark ettim.
Ev tipi single dose elektrikli değirmenler konusunda da yerli ve yabancı platformlarda Fellow Ode ve Wilfa Uniform en beğenilenler arasında olmuş. Fellow acikcasi kahveye ayırmak istediğim bütçemi aştığı için düşünmedim.
Wilfa Uniform'u Comandante öğütümü ile kıyaslayan ve ciddi bir fark göremeyen, daha iyi/daha kotu sonuclar aldigini bildiren kahve severler var. Nihayetinde ben de bir Comandanteye vereceğimden bir miktar daha az bir paraya Wilfa Uniform siparis ettim (tartısız, gümüş rengi). Henüz elime ulaşmadı fakat tecrubelerimi bu başlık altında paylaşıp ileride almaya düşünen arkadaşlar icin bir kaynak oluşturmak niyetindeyim.
Halihazirda kullanan forum üyeleri varsa yorumlarını paylaşırlarsa harika olur.
Edit: Değirmen bugün elime ulaştı ve ilk iki öğütümü yaptım. Wilfa reklamı yapmayacağım ama benim gibi seramik burr değirmen kullanan arkadaşlara kesinlikle iyi bir değirmene geçmenin yollarını aramalarını tavsiye ederim. Benim için çok çarpıcı bi geçiş oldu.

Ev tipi single dose elektrikli değirmenler konusunda da yerli ve yabancı platformlarda Fellow Ode ve Wilfa Uniform en beğenilenler arasında olmuş. Fellow acikcasi kahveye ayırmak istediğim bütçemi aştığı için düşünmedim.
Wilfa Uniform'u Comandante öğütümü ile kıyaslayan ve ciddi bir fark göremeyen, daha iyi/daha kotu sonuclar aldigini bildiren kahve severler var. Nihayetinde ben de bir Comandanteye vereceğimden bir miktar daha az bir paraya Wilfa Uniform siparis ettim (tartısız, gümüş rengi). Henüz elime ulaşmadı fakat tecrubelerimi bu başlık altında paylaşıp ileride almaya düşünen arkadaşlar icin bir kaynak oluşturmak niyetindeyim.
Halihazirda kullanan forum üyeleri varsa yorumlarını paylaşırlarsa harika olur.
Edit: Değirmen bugün elime ulaştı ve ilk iki öğütümü yaptım. Wilfa reklamı yapmayacağım ama benim gibi seramik burr değirmen kullanan arkadaşlara kesinlikle iyi bir değirmene geçmenin yollarını aramalarını tavsiye ederim. Benim için çok çarpıcı bi geçiş oldu.
Son düzenleme: