• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

WhiteBird Akıllı Hassas Tartı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan YaCLow
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

YaCLow

Barista
Daha fazla  
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Kocaeli
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Körfez
Büyük heyacanla, timemore ile arasında kaldıktan sonra karar verdiğim hassas tartım ulaştı. 1 gündür kullanıyorum. İlk izlenimlerim baya iyi 4 tane farklı programı war genelde 4. program olan pour over kısmında kullanıyorum. Videoda kullandığım program mevcut. Uzun kullanım deneyimlerimide fikir olması açısından zamanla paylaşacağım.

Ürünü aliexpressten, 470 TL ürüne + 72.5 tl de gümrüğe vergi ödeyerek aldım.

images (1).jpeg

Son düzenleme:
Hayırlı olsun, ön demle sırasında 17.saniyede duruyor sayaç, bunu kapatmanın yolu var mı tartıda?
Videoda dediğiniz gibi ön demlemede su akışı kesildiği zaman damlama olduğu zaman süre duruyor, ama bendeki cihazda hiç durmuyor süre, devam ediyor. Ağırlık azaldıgı yani v60 ı tartıdan kaldırdığımız zaman, süre komple duruyor.

Hayırlı olsun, bende düşündüm almayı bunu ama sonra ne kadar kolay arızalanabildiklerini tecrübe ettiğimden Timemore aldım.

Arızalanırsa kaç ay peşinde koşturmayı göze alamadım

Hayırlı olsun, bende düşündüm almayı bunu ama sonra ne kadar kolay arızalanabildiklerini tecrübe ettiğimden Timemore aldım.

Arızalanırsa kaç ay peşinde koşturmayı göze alamadım
Bende çok düşündüm açıkcası ama elektronik ve yazılım bilgime güvendim açıkçası, şuan tr de satılan birçok modeli escobarista vb. hep whitebird elektronik üretmiş. Malzeme kalitesi gayet iyi. Üzerindeki elektronık kart hakkında pek bilgi bulamadım onuda zaman göstericek gibi. Tare alma hızı ve programları beni cezbeden durum oldu :)

Bende çok düşündüm açıkcası ama elektronik ve yazılım bilgime güvendim açıkçası, şuan tr de satılan birçok modeli escobarista vb. hep whitebird elektronik üretmiş. Malzeme kalitesi gayet iyi. Üzerindeki elektronık kart hakkında pek bilgi bulamadım onuda zaman göstericek gibi. Tare alma hızı ve programları beni cezbeden durum oldu :)
Escobarista kara nefret listemde bir tartı:) adını duymaya bile dayanamıyorum. En son ücret iadesi ile 4 aylık mücadeleyi kazandığım firma bende tartı fobisi oluşturdu.

İşte tam bu yüzden sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali almadım bu tartıtıyı da.

Escobarista kara nefret listemde bir tartı:) adını duymaya bile dayanamıyorum. En son ücret iadesi ile 4 aylık mücadeleyi kazandığım firma bende tartı fobisi oluşturdu.

İşte tam bu yüzden sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali almadım bu tartıtıyı da.
Evet incelemelerimde kronik bircok sorunu olan model olduğunu gördüm :) İns. ben bu modelde sorun yasamam diye ümit ediyorum :)

Geri