• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Wacaco Pipamoka

Son videomda, Hong Kong menşeili start-up firması Wacaco'nun bu yılın başında lansmanını yaptığı "Pipamoka" portatif kahve demleme ekipmanını inceliyor ve tanıtımını yapıyorum. Güçlü ve zayıf yönlerinden bahsediyor ve yine her zamanki gibi kahve ve demlemeye dair bazı temel teknik bilgiler paylaşıyorum. Ürün öncelikle piknik, kamp gibi çeşitli "outdoor" aktivitelerde iyi kahve içmekten taviz vermek istemeyenleri hedefliyor ama evde de gayet pratik bir kahve hazırlama deneyimi sunuyor. 9 Ağustos 2020 itibariyle ürünün satış fiyatı 537,64 TL. Aeropress, delterpress gibi ekipmanların rahatlıkla alternatifi de olabilir gibi geldi bana. Doğrudan sızdırmaz termal mug olarak kullanılabiliyor olması da iyi bir avantaj. Kur sebebiyle ürünün fiyatı yüksek tabii. İnceleme burada:

Çok faydalı bir tanıtım olmuş. Tasarımı ve renkleri çok hoş bence. Seyyar ekipman arayışı içinde olduğum şu günlerde alternatifler arasına ekledim, partikülleri tamamen filtreleyebilseydi muhtemelen ilk tercihim olurdu.

Evde en az 5 termos vardır, demleyip kahveyi dışarıya çıkartmayı, işe götürmeyi denedim ama benim için kahveyi içimsiz hale getiren başka bir materyal yok herhalde. Outdoorcular için açık kapı var tabii, o kadar adrenalinin üzerine ben de olsam takılmazdım buna.

Evde en az 5 termos vardır, demleyip kahveyi dışarıya çıkartmayı, işe götürmeyi denedim ama benim için kahveyi içimsiz hale getiren başka bir materyal yok herhalde. Outdoorcular için açık kapı var tabii, o kadar adrenalinin üzerine ben de olsam takılmazdım buna.

Bu sorun benim de çok canımı sıkıyor. Sabah işe giderken demleyip götürüyorum, orada demlemekle uğraşmak istemediğim için ama en beğendiğim kahve bile sıradan, fazla asiditeli bir kahveye dönüşüyor. Tam olarak çözüm olmasa da bir çözüm buldum kendimce. Temmuz alımında aldığım Pedra Azul ve La Majada çekirdeklerini sabah ayrı bir karafa demleyip (500 ml) bir 5 dakika soğumasını bekleyip termosa o şekilde koydum. Bunlar düşük asiditeli kahveler olduğu için iş yerinde içtiğimde normale göre çok da kayıp olmadan içebildim. Size de tavsiyem asiditesi düşük olan kahveler denemeniz ve biraz soğuttuktan sonra termosa koymanız.

Çok faydalı bir video olmuş. Ellerinize sağlık. . Kullanan başka birileri de varsa yorumlarını çok merak ediyorum.

Çok faydalı bir tanıtım olmuş. Tasarımı ve renkleri çok hoş bence. Seyyar ekipman arayışı içinde olduğum şu günlerde alternatifler arasına ekledim, partikülleri tamamen filtreleyebilseydi muhtemelen ilk tercihim olurdu.
Evet tamamen filtreleyemiyor ama french press’ten çok daha temiz, aeropress’ten biraz daha temiz. Hassasiyet varsa bilemem ama rahatsız edici bir bulanıklık yok bence.

Videoda anlatılanlara hem fikir olmakla birlikte şunları söylemek isterim;Üründe kullanılan silikonların çok önemli işlevleri var süzme gibi...Dolaysıyla biraz kibar kullanmalısınız buna bağlı olarakta ürünü sıcakta,güneşte ve soğukta pek dışarıda bırakmayın (Trekking ve kampçıların kullanım koşulları genelde bu yönderdir)Ürün Stanleyin 0,47 Adventure Travel Mug ile neredeyse uyum içerisinde
Üründe BPA İÇERMEZ yazısı bulamadım ve ürünün işlevini yapan tüm ekipler plastik!!! Ben yıllardır gezilerimde ve kamplarımda yediğimi içtiğimi Stanley,Zojirushi gibi termostlarla idame ettiririm Ürünün termosu hiç te kötü değil kahvenizi içmeye başladığınızda elinizde sıcaklık dahi hissetmiyorsunuz Herkese sağlıcakla bol kahveli muhabbetli günler

Hort 😄

Bu ekipmanı kullanan var mı acaba? Ve kahve haznesine kağıt filtre konsa acaba nasıl bir sonuç olur?

Geri