• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Wacaco picopresso Dağıtım Contası yırtılmış

Merhaba herkese picopressonun dağıtım contası yırtılmış nereden bulabilirim ?
Gecenin 23:30 unda googla’a “picopresso dağıtım contası” diye arattırdığın için teşekkür ederim(:
Ben bulamadım(: rabbım sana kolaylık versin

diğer forumda bi arkadaş bu konu hakkında iletişime geçmişti, yardımcı olacaklardı diye hatırlıyorum, siz de bi bakın derim.

Bende de aynı problem olmuştu. Diğer forumdan bir arkadaş wacaco ile iletişime geçmiş ve ücretsiz gönderme sözü vermişler. Sağolsun benim problemi de iletmiş, iki tane göndermişler. 3 aydır falan kullanıyorum şu an için yeni gelende bir problem yok. İyi aklıma geldi bi espresso içeyim :D

Merhaba herkese picopressonun dağıtım contası yırtılmış nereden bulabilirim ?
Merhaba. Aylar önce shower screen plastik aparatım yırtılmıştı benim de. İlk önce escobarista'ya problemi ilettim ama o parçanın ellerinde olmadığını söylediler. Bu parçanın siparişini geçtiklerini biliyorum ama onlara ulaştı mı emin değilim. Önce escobarista'ya, onlarda yoksa wacaco ile iletişime geçin. Yeni bir shower screen takımını ücretsiz gönderiyorlar.

Geri