• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Wacaco Nanopresso Sıfır Kutulu (Yurtdışı ürünü)

Nae'blis

Yeni Üye
İsim
Burak
Daha fazla  
İsim
Burak
GÜNCEL STOK :
4 ADET SİYAH
1 ADET KIRMIZI

Merhaba,
Bir arkadaşım yurtdışından sürekli kahve ekipmanları getiriyor, sipariş üzerine ben de Nanopresso istedim,
Ürün görsellerini ekliyorum, fotoğrafları ben çektim,
Paket içeriğinde kullanım kılavuzu, 2 adet wacaco çıkartması, seri numarası kartı, görseldeki gibi bir kılıf ve ürün var, ürün su haznesi içerisinde ölçek ve temizlik fırçası bulunuyor.
Fotoğrafları kendi ürünümden çektim, diğeri açılmadı.
İstanbul içi elden teslim, İstanbul dışına kargo ile gönderim yapılır kargo ücretini karşılayabilirim.

Fiyat 629 TL (Türkiye fiyatı 880 TL)
İlgilenen istanbullu arkadaşlar konu altından ya da özel mesaj ile bana ulaşabilirler,
Teşekkürler,
IMG-2193.jpgIMG-2194.jpg

Son düzenleme:
Kütüphane de güzelmiş ölçüleri bizim eve uyarsa anlaşabiliriz 😊

Nanopresso dışında her şeye talip olundu :LOL:

Forum vasıtasıyla Scorpex nickli üyeye elden teslimat ile satılmıştır, güle güle kullanmasını dilerim.

Tekrardan merhaba arkadaşlar,
3 adet Nanopressom daha geliyor muhtemelen en geç perşembe günü elimde olacak,
Dileyenler İstanbul Avrupa yakasından elden teslim alabilir.
Bilginize.

Tekrardan merhaba arkadaşlar,
3 adet Nanopressom daha geliyor muhtemelen en geç perşembe günü elimde olacak,
Dileyenler İstanbul Avrupa yakasından elden teslim alabilir.
Bilginize.
Yine siyah renk mi olacak hocam?

elinizde şuan mevcut var mıdır
Elimde şu an yok, artık gelmeyecek wacaco fakat wacaco muadili olacak bir ürünü çinde ürettirip satma fikrimiz ve projemiz var. İleride ne olur biter bilemem tabi ama şu an fikir aşamasında. Talep olur mu bilemiyoruz, fiyat wacaconun yarı fiyatından daha uygun olacak.

Elimde şu an yok, artık gelmeyecek wacaco fakat wacaco muadili olacak bir ürünü çinde ürettirip satma fikrimiz ve projemiz var. İleride ne olur biter bilemem tabi ama şu an fikir aşamasında. Talep olur mu bilemiyoruz, fiyat wacaconun yarı fiyatından daha uygun olacak.
Bir gelişme var mı hocam?

Geri