• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Eylül ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Grubuna katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Satılık Wacaco Minipresso GR Manuel Espresso

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bucolie

İyi Bilinen Üye
İsim
Hakan
Neredeyse hiç kullanmadığım Minipresso ekipmanını satma kararı aldım. Toplamda 5-6 kere anca kullanmışımdır, ikinci elden ziyade sıfır ürün ayarındadır.
Kahve zevkim filtre kahve üzerine, bu nedenle satma kararı aldım. Espresso ile ilgilenen arkadaşların mobil ve pratik olması nedeniyle beğeneceği bir ürün olacaktır.
Fiyatı makul tutuyorum, 350 TL olarak belirledim. Kargo alıcıya aittir.

Not: Ürün 10.09.20 tarihinde Escobarista'dan satın alınmıştır.

7133D341-4849-49C0-9D3A-BA215CA76485-AD9F496A-30AD-4085-B4BC-7FD0A02E4476.JPG

Son düzenleme:
Nanopresso ile Minipresso arasındaki farkı çok anlayamadım. Ne gibi farkları var acaba?

Basınç vs. farkı var ama bence en önemlisi Nanopresso'ya Barista Kit takarak double shot alabiliyorsunuz.

Nanopresso ile Minipresso arasındaki farkı çok anlayamadım. Ne gibi farkları var acaba?

@PepukKahve de cevap verebilir

Sütlü içecekler için tavsiye edilir mi?

Alıcı çıkmadığı için ürünü satıştan çekiyorum. Konunun kapatılmasını rica ederim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri