• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Voi Coffee Company

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan asevdi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

asevdi

Barista
İsim
Alaattin
Daha fazla  
İsim
Alaattin
Forumda henüz kimsenin konusunu açmadığı veya bahsetmediği için şaşırdığım kahve firmasıdır.
İstanbul’un merkezi ( kadıköy-şişli-beşiktaş vb. ) semtlerinde birçok şubesi bulunan, İzmir Alaçatı, Muğla gibi bölgelere de şube açmış kahve firmasıdır.

Kahve çeşitliliği 4-5 i geçmeyen, fazla şube sayısına oranla kahve çeşitliliğinde “butik” sayılabilecek bir firmadır. Eve çekirdek söylememiş olsam da, Zorlu AVM’deki şubelerinde içtiğim Guatemala’yı unutamıyorum. Açık ara içtiğim en iyi Guatemala idi diyebilirim.

Kahve fiyatları piyasadaki bilindik kavuruculara göre uygundur. An itibari ile 250 gramı 45-50 TL bandındadır. İnternet sitelerinden henüz alışveriş yapmadığım için çekirdekleri ve kavrum profili hakkında bilgim yok maalesef. Umarım burada deneyen arkadaşlar vardır.

Son düzenleme:
Forumda henüz kimsenin konusunu açmadığı veya bahsetmediği için şaşırdığım kahve firmasıdır.
İstanbul’un merkezi ( kadıköy-şişli-beşiktaş vb. ) semtlerinde birçok şubesi bulunan, İzmir Alaçatı, Muğla gibi bölgelere de şube açmış kahve firmasıdır.

Kahve çeşitliliği 4-5 i geçmeyen, fazla şube sayısına oranla kahve çeşitliliğinde “butik” sayılabilecek bir firmadır. Eve çekirdek söylememiş olsam da, Zorlu AVM’deki şubelerinde içtiğim Guatemala’yı unutamıyorum. Açık ara içtiğim en iyi Guatemala idi diyebilirim.

İnternet sitelerinden (https://voi.com.tr/) henüz alışveriş yapmadığım için çekirdekleri ve kavrum profili hakkında bilgim yok maalesef. Umarım burada deneyen arkadaşlar vardır.
Bir yila yaklaşmıştır, rastlantı eseri kampanyada olan kostarika kahvelerini satın almıştım. Hiç yapmadığım şekilde öğütülmüş satın almama rağmen kahveleri beni şaşırtmıştı. Çok keyif almıştım.

Arayıp kimsenin bulamadığı bir konu heralde 3 harfli sıkıntısından dolayı. Papara %10 cashback yapıyormuş bir bakayım dedim ama fazla alışveriş yapan yok sanırım?

Arayıp kimsenin bulamadığı bir konu heralde 3 harfli sıkıntısından dolayı. Papara %10 cashback yapıyormuş bir bakayım dedim ama fazla alışveriş yapan yok sanırım?
Sanırım ben o yüzden bulamamışım. Papara kampanyasını kullanmak istiyordum fakat deneyimlerini aktaran bulamadığımdan almamıştım.

1 ay önce Bağdat Caddesi mağazasından kenya karigu kahvesi alacaktım,
paketlerin üzerinde kavurma tarihi yoktu,
mağaza çalışanlarına sorduğumda ise ilk defa böyle bi' soruyla karşılaşıyorlarmış gibi davrandılar.
işletmecisi olduğunu tahmin ettiğim bir beyfendi, 2 kişiyi aradı ama o da öğrenemedi kavurma tarihini,
ben de güzel bi' tatlı yiyip ayrılmıştım dükkandan. bu da böyle bi' anımdır :)

Geri