• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Viyana'dan önerebileceğiniz kavurucu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kahveiso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kahveiso

Barista
İsim
ismail
Daha fazla  
İsim
ismail
Espresso Makinesi
Gaggia Classic
Değirmen
Lelit Fred, Molent G50
Ekipmanlar
Hario V60
Merhaba arkadaşlar.

Viyana'da ikamet eden bir arkadaşım yakında Türkiye'ye gelecek. Oralardan önerebileceğiniz kavurucular var mı?

Buna göz atın.

Coffee Pirates'ı tavsiye edebilirim. Şuanki seçkilerinde neler vardır tam bilmiyorum ama ara sıra ilginç çekirdekleri oluyordu. Çalışanları da oldukça dost canlısı ve sevimli insanlardı, sevdiğiniz kahve tarzını tarif ettiğinizde arkadaşınızın ona uygun bir çekirdek seçmesinde yardımcı olabilirler. Aynı zamanda lokasyon olarak da merkeze yakın olduğu için arkadaşınızı çok yormamış olursunuz.

Coffee Pirates'ı tavsiye edebilirim. Şuanki seçkilerinde neler vardır tam bilmiyorum ama ara sıra ilginç çekirdekleri oluyordu. Çalışanları da oldukça dost canlısı ve sevimli insanlardı, sevdiğiniz kahve tarzını tarif ettiğinizde arkadaşınızın ona uygun bir çekirdek seçmesinde yardımcı olabilirler. Aynı zamanda lokasyon olarak da merkeze yakın olduğu için arkadaşınızı çok yormamış olursunuz.
Evet şimdi baktım lokasyon merkezde. yukarıdaki videoda da Coffee Pirates var. Çok teşekkürler.

Çok teşekkürler bunlardan iyi bir seçki çıkar sanırım :)

Geri