• Ekim Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department olarak seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Video için önereceğiniz farklı kahve bazlı içecekler nelerdir?

İsim
Kemal
Firma
The Goatz Candles
Daha fazla  
İsim
Kemal
Firma
The Goatz Candles
Kahve Arkadaşlığı İl
ÇANAKKALE
Herkese merhaba. Ben hobi olarak evde kahve ve çay bazlı içecekler hazırlıyor, bu hazırlama aşamalarını sinematik şekilde videoya dönüştütüyor ve youtube kanalıma koyuyorum. Bu benim hobim.
Youtube sayfama koyduğum içecekler haricinde yeni içecekler ( espresso bazlı, çay veya farklı demleme yöntemleri vb) öğrenmek ve bunları videolaştırarak kendime yeni şeyler katmak istiyorum.
Burdan size sormak istediğim bana önereceğiniz içeceklerler varmı ? Ağırlık olarak kahve bazlı olursa sevinirim. Araştırıyorum ve sizinde tavsiyeleriniz ile bana yardımcı olmanızı çok isterim.
Buraya youtube sayfamın linkini koyuyorum. Linkten hazırladığım içeceklerin videolarına ulaşabilirsiniz.
Bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Yeni fikirlere açığım. Tatmış olduğunuz yada merak ettiğiniz içecekler benim için çok iyi olur. Her türlü öneriye ve ayarında eleştiriye açığım.​
Youtube kanal linkim: https://www.youtube.com/channel/UClFJW2JdH-vVYVbRe8bYcMg

Pumpkin Spice Latte videonuzu izlemiştim. Şimdi birkaç videonuzu daha izledim.
İşin profesyoneli olmadığım için "video içerik tüketicisi" olarak videolarınızın çok keyifli olduğunu söylemek isterim.
Bir eleştirim video başlıkları hakkında. YouTube'da tüm harflerin büyük yazıldığı başlıkların önerilmediğine dair birkaç yazı görmüştüm. Kişisel olarak ben de bu başlık yazımının çok iyi hisler uyandırmadığını düşünüyorum. Bu konuyu daha kapsamlı araştırmanızı tavsiye ederim.
Ellerinize sağlık.

Pumpkin Spice Latte videonuzu izlemiştim. Şimdi birkaç videonuzu daha izledim.
İşin profesyoneli olmadığım için "video içerik tüketicisi" olarak videolarınızın çok keyifli olduğunu söylemek isterim.
Bir eleştirim video başlıkları hakkında. YouTube'da tüm harflerin büyük yazıldığı başlıkların önerilmediğine dair birkaç yazı görmüştüm. Kişisel olarak ben de bu başlık yazımının çok iyi hisler uyandırmadığını düşünüyorum. Bu konuyu daha kapsamlı araştırmanızı tavsiye ederim.
Ellerinize sağlık.
Çok teşekkürler küçük harf yapacağım

yerli freddo ve freddo kapuçino vidyoları yok. espresso-tonik ve freddo tonik vidyoları da yok. bunun harici yarışmalarda yapılan signature drink (kokteyl) tariflerine ulaşabilirseniz onların da vidyosu çok güzel olur. misal kahvesakaldan son tk yarışmasındaki kokteylini rica ettim hala 4 gözle vidyosunu bekliyorum :)

yerli freddo ve freddo kapuçino vidyoları yok. espresso-tonik ve freddo tonik vidyoları da yok. bunun harici yarışmalarda yapılan signature drink (kokteyl) tariflerine ulaşabilirseniz onların da vidyosu çok güzel olur. misal kahvesakaldan son tk yarışmasındaki kokteylini rica ettim hala 4 gözle vidyosunu bekliyorum :)
Freddo cappucco iyi fikir çok sağol yarın deneyeceğim. diğer dediklerinizide listeme yazdım araştıracağım. Sanırım espressso tonic de çekerim

Son düzenleme:

Bunu sizle konuştuktan sonra eşimle paylaştım. 2 sene önce Lviv' e gittiğimizde Lviv Coffee Manufacture' de içtiği içecek vardı. Çok söylerdi harika diye. Orda menünün fotoğrafını çekmiştim. :) Oradaki Refresh Coffee' yi evde denedim. Eşime teyit ettirdim. Baya benzer tatlar dedi.
Tabi ki onların kullandığı oranlar bilmediğim için ben bir kaç deneme yaptım. Ölçü çıkarmak için. Sonuç olarak eşim beğendi. Espresso tonikler baya lezzetliymiş.

Coffeeness sevdiğim bir yaz içeceğidir, belki değerlendirirsiniz (y) (Guinness + coffee)

ayrıca Dublin Iced Coffee ve the Boyfriend Irish Coffee de güzel lezzetlerdir.

Ben beğendim içerikleri, belirli bi emek verilmiş, izlerken bunu anlıyor insan. Takibe de aldım, bu sayfa yürür. Bu arada matcha öğütülmüş yeşil çaymış ve öğütülünce fiyatı 7-8 kat artıyormuş bunu da az önce öğrendim :)
çok teşekkür ettim. Macha da bazı firmalar çakallık yapıyorlar. bazıları yeşil çay pudrasını macha diye satıyor. Kaliteli macha ile arasında çok fark var. Teşekkür ederrim.

Geri