• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Video Çekeceğim Konchero Serena 5023A PID Espresso Kahve Makinesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Madboss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Madboss

Üye
İsim
Sinan Bayın
Daha fazla  
İsim
Sinan Bayın
Herkese Selam;

Konchero Serena makinasını satan bir firma olarak son zamanlarda gerek buradaki arkadaşlardan gerek dışarıdaki arkadaşlardan çok sorular almaktayım. bu konu ile ilgili firma bana şimdi demo ürünü gönderecektir. Sizlerden ricam basit ve gereksiz bir video olmasın en azından sizlerin kafasına takılan tüm soruları burada yanıtlamak isterim lütfen buraya taleplerinizi yazarsanız ona göre sorular üzerinden videoyu çekeceğim.

herkesten soruları bekliyorum

Sinan bayın

Selam. Makineyi geçen haftalarda satın almıştım. Şimdilik gayet memnunum. Youtube'da başka bir işletme makineyi incelemiş. Ancak buhar çubuğu üzerinde fazla durmamış. Siz onun üzerinde biraz daha durabilirsiniz belki. Gücü hakkında vs.

Merhabalar, makineye bugün denk geldim, bambino plus ve lelit fred kullanıcısıyım bir de gaggia classic var. Çok makine soran arkadaşım oluyor ve bu makine değirmeni ile birlikte güzel bir fiyat aralığına yerleşmiş gibi. Aşağıdaki konularda başarılı ise, yeni başlayacaklara 58 mm olarak kesinlikle tavsiye edilir. Makinenin tek eksiği pre-infusion sanırım.

1) Sıcaklık stabilitesi diğer thermblock makinelere kıyaslandığında nasıl, sage ve ascaso olarka düşünülebilir.
2) Değirmeni fred ya da benzer uygun fiyatlı değirmenlere göre nasıl.
3) Basınç ölçüm testi.

Geri