• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Vestel Brew 50 Filtre Kahve Makinesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Brancool
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Brancool

Barista
Selamlar,

Kahveseverler arttıkça yerel firmalar da bununla beraber bazı ürünler çıkartıyor. Sitesinde bir ürün için bakarken farkettim sertifikalı olduğu iddaalı bir ürün sunmuşa benziyor. Buraya reklam amaçlı eklemedim bu arada.

Fiyatı benzer tipteki ürünlere göre tartışılır gibi. ilk ürün giriş fiyatı olarak daha aşağıda beklerdim. Sage-Breville gibi devamı gelebilirse ve arkasında durulursa belki yol katedebilirler.

Bazı özellikleleri aşağıdaki gibi yazmışlar.
  • ECBC(European Coffee Brewing Centre) tarafından verilen Golden Cup sertifikası
  • 10 Kişilik Kahve Demleme Kapasitesi
  • Kişi Sayısına göre otomatik su çekimi
  • Programlanabilir Zamanlama
  • Sıcak Tutma
  • Ayarlanabilir Su Akış Hızı

Ekli dosyalar

• Vestel Brew 50.JPG
    Vestel Brew 50.JPG
    58.1 KB · Görüntüleme: 38
Bir de PID ekleseler tadından yenmez olurmuş. Fiyat kendi sitesinde 8839 TL, vade farksız 9 taksit ve 3 ay iade garantili. Başka yerlerde daha uygun fiyatlılar var.

Son düzenleme:
Bir de PID ekleseler tadından yenmez olurmuş. Fiyat kendi sitesinde 8839 TL, vade farksız 9 taksit ve 3 ay iade garantili. Başka yerlerde daha uygun fiyatlılar var.

Trendyolda daha da uygun gördüm bu arada 6500 TL. Sitede bunu görünce biraz dolaştım elektrikli öğütücü ve kahve demleme tartısı eklenmiş.

Ofiste veya evde PID olmasa da iyi gibi. Tabi PID olsa güzel olurmuş.

Bu ürünün bir versiyonu. Caso'da suyu dağıtan ucun kısa kaldığı için düzgün demleme yapamadığını duymuştum bir yerlerden, güncellenmiş midir Vestel versiyonunda bilemiyorum.

Geri