Hello Wisconsin
Barista
Daha fazla
- İsim
- Kemal
- Firma
- The Goatz Candles
- Kahve Arkadaşlığı İl
- ÇANAKKALE
Herkese selamlar.
Ben Kemal
Yaklaşık bir senedir soya mumu üretiyoruz. Endüstriyel bir ürün olan betonu kullanıyoruz. Betondan mum kapları yapıyor ve kendimize özgü ürünler üretiyoruz.
Ürettiğimiz ürünlerin sağlığa zararlı olmaması önceliğimiz. Benzer ürünler yerine kendimize özgü renkler ve desenler kullanıyoruz.
Bir çok farklı online satış platformunda bulunuyoruz.
Son 3 aydır ise online sitelerin yanı sıra kendi internet sitemizden satışlara başladık.
Sormak istediğiniz yada merak ettiğiniz bir konu varsa seve seve cevaplamaya hazırım.
Ürünlerimizin özelliklerini kısaca buraya yazıyorum.
www.thegoatz.co sitemizden güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.
%10 indirim kodu: Kahvekulübü
Hediye olarak almak isterseniz sizin adınıza not yazar ve güzel bir hediye paketi yaparak gönderim sağlıyoruz

Ben Kemal
Yaklaşık bir senedir soya mumu üretiyoruz. Endüstriyel bir ürün olan betonu kullanıyoruz. Betondan mum kapları yapıyor ve kendimize özgü ürünler üretiyoruz.
Ürettiğimiz ürünlerin sağlığa zararlı olmaması önceliğimiz. Benzer ürünler yerine kendimize özgü renkler ve desenler kullanıyoruz.
Bir çok farklı online satış platformunda bulunuyoruz.
Son 3 aydır ise online sitelerin yanı sıra kendi internet sitemizden satışlara başladık.
Sormak istediğiniz yada merak ettiğiniz bir konu varsa seve seve cevaplamaya hazırım.
Ürünlerimizin özelliklerini kısaca buraya yazıyorum.
- Ürünlerimiz hepsi vegan.
- Soya mumlarımızın içerisine hiç bir katkı maddesi eklemiyoruz.
- Çift kat ahşap fitil kullanıyoruz. (Yandığında rüstik bir hava yaratıyor. Görüntüsü ve sesi ile)
- Beton kaplarımızı mumlarınız bittiğinde çiçeklerinize saksı olarak kullanabilirsiniz.
- 5 farklı koku seçeneği yada kokusuz olarak da üretiyoruz. ( İstediğiniz mumda seçeneklerdeki istediğiniz koku bitmiş ise bizimle iletişime geçmeniz yeterli. Kokuyu değiştirme şansımız varsa mutlaka sizin istediğiniz hale getiririz.)
www.thegoatz.co sitemizden güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.
%10 indirim kodu: Kahvekulübü
Hediye olarak almak isterseniz sizin adınıza not yazar ve güzel bir hediye paketi yaparak gönderim sağlıyoruz

Son düzenleme: