@oncekahvem
Üye
Daha fazla
- Espresso Makinesi
- Nanopresso
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- Ankara
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Buca
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
- Çankaya
- meltemsahin11
- meltemsahiin11
Herkese selamlar!
Birçoğumuzun kahve üzerine yaptığı deneyleri ve bunları makale formatıyla sunmasıyla tanıdığımız astrofizikçi Jonathan Gagne’nin 5 Eylül 2020 tarihinde blogu Coffee Ad Astra’da paylaştığı “The Effects of Varieties, Origin and Processing” başlıklı makalesini, Jonathan’ın da izniyle dilimize çevirerek varyete ve orijinler üzerine, 192 farklı kahvenin 416 farklı demlemesini kullanarak yaptığı bir dizi deneyi kahve kulübü ve tüm kahveseverlerle buluşturmak istedim.
Keyifli bir hafta sonu okuması olmasını umuyorum.
Keyifli pazarlar ve şimdiden keyifli haftalar!
Yazının linki:
meltemsahin11.medium.com
Birçoğumuzun kahve üzerine yaptığı deneyleri ve bunları makale formatıyla sunmasıyla tanıdığımız astrofizikçi Jonathan Gagne’nin 5 Eylül 2020 tarihinde blogu Coffee Ad Astra’da paylaştığı “The Effects of Varieties, Origin and Processing” başlıklı makalesini, Jonathan’ın da izniyle dilimize çevirerek varyete ve orijinler üzerine, 192 farklı kahvenin 416 farklı demlemesini kullanarak yaptığı bir dizi deneyi kahve kulübü ve tüm kahveseverlerle buluşturmak istedim.
Keyifli bir hafta sonu okuması olmasını umuyorum.
Keyifli pazarlar ve şimdiden keyifli haftalar!
Yazının linki:

Varyete, Orijin ve İÅlemenin Kahve Ãzerindeki Etkisi(çeviri)
Bu makale, 5 Eylül 2020 tarhinde Jonathan Gagne tarafından yazılmıŠolup Jonathanâın da izniyle, tarafımca-baÄlamı deÄiÅtirmeksizinâ¦
Son düzenleme: