• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

VARIA VS3

İNÇELİ

Barista
İsim
Recep
Daha fazla  
İsim
Recep
Değirmen
Comandante
Ekipmanlar
V60,delter,soy cezve,french press
Meet Lab Coffee getirmiş.Aramızda bu değirmeni kullanan var mı?Değirmen çok iyi görünüyor.

20 bine bunu almaktansa biraz daha koyup 2. El niche zero almak daha mantıklı geliyor bana

Benim de isyerinde elektrikli filtre degirmeni olarak dusundugum ogutucuydu, ta ki ABD de 300 dolar ve bazi Avrupa ulkelerinde 370 euro olan cihazi 2 kati fiyata satisa sunduklarini gorene kadar, bana gore tr fiyati vergiler dahil en fazla 11-12 bin olsa alinabilecek bir ogutucu, 38 mm conical burr icin 20 bin tl makul degil.

38 mm olması lazım
Aynen hocam yanlis yazdim daha da kucuk 38 mm

Bir de motor gücü cok dusuk 100 watt, acik kavrum cekirdeklerde espresso inceliginde zorlanabilir yazmislar resmi sitelerinde, zorlanabilir degil net sekilde acik kavrum espressoda motor yetersiz kalir.

"VS3 has been made to handle both espresso and filter grind sizes, however VS3 may find underdeveloped light roasted coffees challenging at espresso settings (depending on the roast degree and type of bean), please ensure to take the upmost care while grinding underdeveloped light roasted coffees and ensure that you feed the beans in slowly or adjust your dose to suit a slightly coarser grind size."

Son düzenleme:
Bence de fiyat biraz yüksek, biz o tutarın yarısına mayıs ayında 78mm flat burrlü değirmen aldık (daha gelmedi ama olsun), vergi kısmını bilmiyorum o yüzden net bir şey söylemek zor.

Peki Burr’un büyük olmasının hız dışında ne gibi artıları var.Herkes buraya dikkat çekmiş ama öğütümü,kullanışlı olması vs nasıl acaba?

O paradan daha azına bu varken :geek:

Hocam benim de kafam bayaaa karışmış bi durumda. Almanya’da yaşıyorum, malum burada ikinci el ürünler daha uygun fiyatlı oluyor. Yeni espresso makinesi alacağım pid takılmış bir Gaggia Classic pro. Bi kaç ay comandante + red clix ile idare edeyim dedim. Ama sonrasında ne alsam kararsızım. Vs3 ve Eureka ürünleri hemen hemen aynı fiyata geliyor. Sizin öneriniz nedir? Bütçem ortalama 300 Euro civarı

Hocam benim de kafam bayaaa karışmış bi durumda. Almanya’da yaşıyorum, malum burada ikinci el ürünler daha uygun fiyatlı oluyor. Yeni espresso makinesi alacağım pid takılmış bir Gaggia Classic pro. Bi kaç ay comandante + red clix ile idare edeyim dedim. Ama sonrasında ne alsam kararsızım. Vs3 ve Eureka ürünleri hemen hemen aynı fiyata geliyor. Sizin öneriniz nedir? Bütçem ortalama 300 Euro civarı

Bu iki değirmen arasında tartışmasız Euroka.

Hocam silenzio ile specialita aynı burr e sahip sanırsam. Single doz kullanacaksam uygun fiyatlı olanı almam daha mantıklı değil mi? Ekran hariç bir farkları yok sanırsam.
silenzio 50mm, specialita 55mm olması lazım. Hep single dose kullanacaksanız sıkıntı yok ama espresso için ilerde hopper da kullanırım diyorsanız specialita daha doğru seçenek olur

Geri