Merhaba, önereceğiniz vakumlu saklama kabı var mı? Fellow atmos iki tipini gördüm. Birde Ankomn markasını gördüm. Ancak onu Türkiye’de göremedim. Timemore’unda varmış. Ancak vakumla alakalı problemleri olduğu için düşünmüyorum. Önerilerinize açığım.
Vacu vin diye şişelerin ağzına tıpa gibi bir aparat var kendi vakum aleti ile vakumluyorsunuz bir bakabilirsiniz benceMerhaba, önereceğiniz vakumlu saklama kabı var mı? Fellow atmos iki tipini gördüm. Birde Ankomn markasını gördüm. Ancak onu Türkiye’de göremedim. Timemore’unda varmış. Ancak vakumla alakalı problemleri olduğu için düşünmüyorum. Önerilerinize açığım.
Amazon’da gördüm. Makinende 2 tıpalı paket vardı. Makine olarak 2 farklı tip gördüm. Pro olarak geçiyor ve rengi farklıydı. Bir farkları var mı bilmiyorum. Sorum şu;Vacu vin diye şişelerin ağzına tıpa gibi bir aparat var kendi vakum aleti ile vakumluyorsunuz bir bakabilirsiniz bence
Merhaba küçük maden suyu şişelerinden şarap şişesine kadar kullanabilirsiniz. Bunu tercih etmenin sebebi ucuz olması ve çeşitli boyutlardaki farklı farklı şişelerde kullanılabilmesi. Ben sadece 1-2 çekirdek için kullanacağım diyorsanız vakumlu kaplarda sorun yok fakat vacu vin de istediğiniz kadar tıpa alıp aynı anda farklı farklı çekirdekler için kullanabilme olanağınız olacakBunu kullanmak için hangi şişeleri kullanabilirim?
Net bir bilgim yok kendi tercihim vakumlayıp buzdolabı oda saklamak için stok vs gibiAmazon’da gördüm. Makinende 2 tıpalı paket vardı. Makine olarak 2 farklı tip gördüm. Pro olarak geçiyor ve rengi farklıydı. Bir farkları var mı bilmiyorum. Sorum şu;
Neden vakumlu kap değilde bunu tercih etmeliyim? Ne farkı var? Ya da vakumlu kaba göre avantajı ne? Hatta direk Ankomn ya da fellow atmos modellerine göre ne sunuyor farklı olarak?
Diyelimki vacu vin tercih ettim. Bunu kullanmak için hangi şişeleri kullanabilirim?
Vacu vin veya vakumlamanın amacı da bu zaten hava ile teması minimuma indirerek bayatlamayı yavaşlatmak ve daha uzun süre tazeliğini korumaya çalışmak. Zaten kahveyi kısa bir sürede bitiriyorsanız benim düşüncem böyle yöntemlere ihtiyaç olmadığıdırZaten 1 ayı geçirmeden tüketmek lazım.
Şimdi yine laf olacak ama ben Zwilling'i öneriyorum. Çünküsünü anlatayım:Selam, aşağıdaki saklama kaplarından hangisini önerirsiniz?
![]()
OXO 11234600 1,6 LT SAKLAMA KABI
OXO 11234600 1,6 LT SAKLAMA KABI KABI sahip olduğunuzda Kahve çekirdeğinden, Una, kuru bakliyat dan çikolata parçalarına kadar şeffaf ve hava geçirmeyen saklama kabında daha uzun süre taze tutarken her şeyi bir bakışta kolayca görmenizi sağlar.www.enplus.com.tr
![]()
OXO 3118300 SAKLAMA KABI ÇELİK KAPAK KARE 2.6L
Oxo 3118300 Saklama Kabı Çelik Kapak Kare 2.6Lwww.enplus.com.tr
![]()
LEGGNO VTR7070SCS03 3-LÜ CAM SAKLAMA KABI
LEGGNO VTR7070SCS03 3-LÜ CAM SAKLAMA KABI ve birbirinden farklı Leggno marka ürünler Enplus mağazaları ve enplus.comtr dewww.enplus.com.tr
![]()
FELLOW ATMOS VAKUMLU SAKLAMA KABI – SİYAH 0.7L
Yaklaşık 280g kapasite - Paslanmaz Çelik - Mat Siyah Tüm çekirdek kahvelerinizi Atmos oksijen tahliye sistemiyle daha uzun süre en iyi halde saklayabilirsiniz.tincoffee.net
Ya da zwellingin aşağıdaki seti mi?
![]()
Zwilling Fresh & Save Vakumlu Cam Başlangıç Seti S/M 7 Parça
Zwilling Fresh & Save Vakumlu Cam Başlangıç Seti S/M 7 Parça mutfaktaki en büyük yardımcınız. Hemen siz de Zwilling vakumlu saklama kaplarını keşfedin.www.enplus.com.tr
Bundan ben de zaten hesaplı iş görmez ise hanım mutfakta kullansın diye aldım yani gayet güzel ürün. Hava almıyor kesinlikle, camı da gayet güzel ince değil. Daha zaten ne olsun.Ben şöyle bir vakumlu kap kullanıyorum tavsiye ederim. çok memnunum, fiyatı da çok fazla değil gibi… iş görüyor.
![]()
Karaca Avangart Inox Vakumlu Cam Kavanoz Saklama Kabı S Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Karaca Avangart Inox Vakumlu Cam Kavanoz Saklama Kabı S yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Kimse Airscape dememiş. Vakum değil de air displacement yöntemini kullandığı için mi? Vakumlu saklama kaplarının kahve için sorun olduğunu düşünüyorum. Özellikle kahve için airscape en iyisi bence, Türkiyeye de geliyor. Fellow Atmos en sıkıntılısı, timemore pek bilmiyorum nasıl.
Havayı dışarı atmayıp, sadece dışardaki havayı içeri almayan tüm ürünlerin kapak kısımları sağlam olduğu sürece aynı performansı verdiğini düşünüyorum. Bu durumda bu iki marka gereksiz pahalı bence. Airscape bunlardan daha mantıklı görünüyor.Fellow neden sıkıntılı acaba? 2 adet timemore ve 2 adet fellow kullanan biri olarak timemore'dan verim alamadım
Fellow neden sıkıntılı acaba? 2 adet timemore ve 2 adet fellow kullanan biri olarak timemore'dan verim alamadım
Havayı dışarı atmayıp, sadece dışardaki havayı içeri almayan tüm ürünlerin kapak kısımları sağlam olduğu sürece aynı performansı verdiğini düşünüyorum.