• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Vakumlu hurç

ofarukgulte

Barista
İsim
Ömer Faruk Gültekin
Daha fazla  
İsim
Ömer Faruk Gültekin
Espresso Makinesi
Yok
Değirmen
Timemore C2
Ekipmanlar
V60 - Moka Pot - French Press- Cezve-Filtre Kahve Makinası-Phin filtre- Chemex
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Konya
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Meram
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Selçuklu- Bilecik
Kahve saklamak için vakumlu kaplar ve vakum makineleri bu kadar popüler ve kahvenin taze kalması için önemliyken aklıma vakum makinesinden daha ucuz bir yol geldi. Vakumlu hurçlar var normalde içine koyduğunuź eşyaların vakumlanıp fazla yer kaplamaması için kullanılıyor ben de bunun içine kahve koyup vakumlanabilir diye düşündüm.
Sistem şöyle işliyor hurcun içine istediğinizi koyuyorsunuz -kapağından elektrik süpürgesi ile içindeki tüm havayı çekiyorsunuz . Sizler bunun hakkında ne düşünüyorsunuz? Hiç deneyen oldu mu ?
Edit: Bilmeyenler için şöyle kullanılıyor.

Son düzenleme:
Ben de bir ara düşündüm ama bu hurçlar çok büyük oluyor genelde vakumlayıp buzluğa atıyorlar bu aşırı yer kaplar ben küçüğünü bulamadım eğer küçüğünü bulabilirseniz. En azından bu büyüklerde vakumlayıp kenara koymak yine normal pakette durmasından iyidir diye düşünüyorum hiç vakumlayacak bir şey yoksa

Bu sistemin küçük boyutlu olanları var zaten.

Vakumlu gıda poşeti yazarak aratırsanız çıkıyor.

Ekli dosyalar

• Ekran Resmi 2021-03-11 22.05.20.png
    Ekran Resmi 2021-03-11 22.05.20.png
    690.8 KB · Görüntüleme: 33
Selamlar @ofarukgulte ,

Eğer hala böyle bir sisteme ihtiyacın var ise sana vaku-vin tavsiye ederim.Konu hususunda eğer hala elinde var ise @Heh ten bu konuda yardım ve destek alabilirsin.

Bir tane buldum Vakum Makinesi yerine bu ekonomik olarak iş görür mü aceba?

Selamlar @ofarukgulte ,

Eğer hala böyle bir sisteme ihtiyacın var ise sana vaku-vin tavsiye ederim.Konu hususunda eğer hala elinde var ise @Heh ten bu konuda yardım ve destek alabilirsin.
Teşekkürler fakat benim ihtiyacım yok , tüketeceğim kadar kahve alıyorum. Sadece kullanılabilirmi diye dikkatimi çekmişti.

Geri