Freeman
Barista
- İsim
- HD
Daha fazla
- İsim
- HD
- Değirmen
- Timemore chestnut C2
- Ekipmanlar
- Moka pot, Timemore fish smart elektrikli Kettle, Chemex, V60 , espro travel french press, woodneck
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- Gaziantep
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Şahinbey
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
- Şehitkamil
Mrb arkadaşlar. Malum bazı çekirdeklerin verilen tadım notlarını tam olarak alamıyoruz. Bu yüzden çoğu zaman kendimizde hata arıyoruz. Ama sebebin her zaman olmasa da genellikle kahve ve kavurma kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Yurt dışından 3 çeşit kahve almıştım. Kahveler bitene kadar aldığım kahveleri rastgele özenmeden demledim ve hiç kötü bir sonuç almadım. Hepsi de Vadedilen tadım notlarını büyük oranda verdi.
Denediğim Yerli KAVURUCULAR dan kahveleri ile tadım notları en uyumlu olan kavurucu bana göre Coffee factory.
Firma ile hiç bir bağım yoktur sadece kişisel fikrim.
Peki size göre Vadettiği tadım notlarını alabildiğiniz kavurucu veya kavurucular hangileri? Onları da denemek adına öğrenmek istiyorum.
Bol kahveli günler...
Denediğim Yerli KAVURUCULAR dan kahveleri ile tadım notları en uyumlu olan kavurucu bana göre Coffee factory.
Firma ile hiç bir bağım yoktur sadece kişisel fikrim.
Peki size göre Vadettiği tadım notlarını alabildiğiniz kavurucu veya kavurucular hangileri? Onları da denemek adına öğrenmek istiyorum.
Bol kahveli günler...