• Ekim Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department olarak seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Alınık Vacu vin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Gazi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Gazi

Yeni Üye
İsim
Gazi
Daha fazla  
İsim
Gazi
Espresso Makinesi
S30S10
Değirmen
Molent g50
Ekipmanlar
Hario v60 02 - Delter press
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Rize
Merhaba, bir kaç gündür araştırdığım vacu vin vakum setini makul fiyatlara bulamadım. Makul fiyatlara bulduğum zicco marka görsel neredeyse aynı ama tıpalar kör tupa her hangi bir kilit mekanizması yok. Elin de fazla tıpa olan varsa satmayı düşünür mü? Vakum aletini değiştirmeme gerek yok her halde bilgisi olanda yaza bilir mi acaba? Teşekkürler.39712DF6-094A-42EC-819E-E9ABC247786F.jpeg021E3CDE-0860-4266-A0F0-649C4D2C56DE.jpeg

hocam çok zicco bi marka olduğu markasından belli değil mi :D

aliexpressten alın, geçen indirim vardı 6lı setlerde. bence türkiyede çok pahalı satılıyor. ben 3 haftadır kullanıyorum, bunlar on yirmi kullanım sonrası kesin deforme olmaya başlar diye düşünüyorum.
vakum aletinin alt kısmının iç çapını ölçerseniz uyup uymayacağını söyleyebilirim sizin zicconun vacu vin tapalarına

hocam çok zicco bi marka olduğu markasından belli değil mi :D

aliexpressten alın, geçen indirim vardı 6lı setlerde. bence türkiyede çok pahalı satılıyor. ben 3 haftadır kullanıyorum, bunlar on yirmi kullanım sonrası kesin deforme olmaya başlar diye düşünüyorum.
vakum aletinin alt kısmının iç çapını ölçerseniz uyup uymayacağını söyleyebilirim sizin zicconun vacu vin tapalarına
Markaya kesinlikle katılıyorum 😅 aliexpress mantıklı sadece o kadar beklemek istemediğimden açtım konuyu son çare ol olacak gibi de duruyor

Markaya kesinlikle katılıyorum 😅 aliexpress mantıklı sadece o kadar beklemek istemediğimden açtım konuyu son çare ol olacak gibi de duruyor
En geç 12-13 günde geliyor hocam artık kargolar, o kadar para vermektense 10 gün beklemek daha karlı gibi 😄

Geri