• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Eylül ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Grubuna katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Vacu Vin Pompa + Vacu Vin Yedek Tıpa + Cam Karaf

kahveyeniden

Aktif Üye
İsim
kahveyeniden
Vacu Vin pompa + 2 tıpa (kutusu açılmamış)

Vacu Vin yedek 3 (renkli) yedek tıpa (kutusu açılmamış)

Melitta cam karaf 0,7 lt (hario ve diğer serverler ile birebir uyumlu) - (kutusu açılmamış)

Yedek ürün olarak aldığım ancak kutusunu açmadığım ürünler.

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    202.2 KB · Görüntüleme: 35
  • pompa.jpg
    pompa.jpg
    12.7 KB · Görüntüleme: 34
  • Tıpa.jpg
    Tıpa.jpg
    13.7 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:

ErkanB

İyi Bilinen Üye
İsim
Erkan
Daha fazla  
İsim
Erkan
Espresso Makinesi
Flair Espresso Pro2
Değirmen
Niche Zero, Comandante C40
Ekipmanlar
Hiroia Jimmy, Konchero kettle, Beem Pour Over, Melodrip, V60, Delter Coffee Press, Aeropress, Origami, Kalita155, Dripster
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Bursa
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Nilüfer
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Nilüfer
Facebook
erkan.bozdemir
Twitter
ErkanBzdmr
hocam fiyatları yanlış yazmış olabilir misiniz? almak istediğim bir üründü ilanınızı görünce girdim ama luksbazaar.com'dan 2 tıpalı pompa+6 tıpa 178TL ye alınabiliyor

kahveyeniden

Aktif Üye
İsim
kahveyeniden
Ürünleri önceden aldım güncel fiyatları da açıkçası bilmiyordum, hepsiburda amazon gibi birkaç yere bakıp biyat belirlemesi yapmaya çalıştım ama bu gönderdiğiniz yerde fiyatlar gerçekten çok makul imiş. Orijinal olmama durumu yoktur herhalde? Fiyatlar böyle ise satmamak yedekte bekletmeye devam etmek daha makul olacak benim için.

ulaspresso

İyi Bilinen Üye
İsim
Ulaş Yiğit Önay
Daha fazla  
İsim
Ulaş Yiğit Önay
Espresso Makinesi
Lelit Bianca / Wacaco Picopresso / Beko 2170
Değirmen
Eureka Mignon Single Dose / 1zpresso J-Max
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul / Tekirdağ
Ürünleri önceden aldım güncel fiyatları da açıkçası bilmiyordum, hepsiburda amazon gibi birkaç yere bakıp biyat belirlemesi yapmaya çalıştım ama bu gönderdiğiniz yerde fiyatlar gerçekten çok makul imiş. Orijinal olmama durumu yoktur herhalde? Fiyatlar böyle ise satmamak yedekte bekletmeye devam etmek daha makul olacak benim için.
Abi forumda da Luksbazaar'dan alınmasını tavsiye etmişlerdi. Alan bayağı oldu ama orijinal değil diyen çıkmadı :) elden çıkarırsan ve fazla çekirdeği stoklamak için vakum aleti lazım olursa Ereğli'deyim :)

ErkanB

İyi Bilinen Üye
İsim
Erkan
Daha fazla  
İsim
Erkan
Espresso Makinesi
Flair Espresso Pro2
Değirmen
Niche Zero, Comandante C40
Ekipmanlar
Hiroia Jimmy, Konchero kettle, Beem Pour Over, Melodrip, V60, Delter Coffee Press, Aeropress, Origami, Kalita155, Dripster
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Bursa
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Nilüfer
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Nilüfer
Facebook
erkan.bozdemir
Twitter
ErkanBzdmr
lüksbazaar uzun yıllardır vacu vin satışı yaptığını biliyorum ama dediğiniz gibi çok ciddi bir fiyat farkı varmış gerçekten şimdi baktım bende hepsiburada'ya, enteresan :/

kahveyeniden

Aktif Üye
İsim
kahveyeniden
Geri bildirimler için teşekkür ederim. Birkaç yerde bu şekilde uygun fiyat olduğunu gördüm. Hepsiburada, amozon ve trendyol yanıltmış beni. Ben aldığımda da epey yüksek fiyattan aldığım için bu fiyatları görünce garipsemedim herhalde. Bu durumda satmak yerinde yedekte beklesinler.

Kahverengi

Aktif Üye
İsim
Serkan
Daha fazla  
İsim
Serkan
Değirmen
Comandante
Ekipmanlar
V60-Frenchpress-Mokapot
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Kocaeli
Ben de yakın zaman da vacuvin yedek tıpa almayı düşünüyorum .Fiyat aralığı en uygun hangi tedarikçi arkadaşlar .