• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

V60 TORNADO METODU

Metodu daha denemedim ama bir çekirdek tartıya daha yavaş konamazdı :D

Çekirdek koyma 7 veya 8 kere oldu heralde demlemeden uzun sürüyor.😀
Günün kahvelerinde deneyen olmuş ama konu olarak bulamadım. Bu da dursun konular kısmında .

bu metodu görür görmez denedim biraz kendime uyarladığım için verilen reçeteye uymasam da videodakine yakın bir sonuç aldığımı düşünmekteyim.
çekirdek kahve fabrikası ethiopia kochere
c2 18 klik
90-92 derece su
18gr-300 ml
cafec traditional filtre

ilk 30 saniyede 40 gr blooming yapıp videoda belirttiği gibi sağ sol ileri geri yatağı karıştırdım. daha sonra yatağı biraz ıslatıp v60'ın duvarından bocalamadan hızlıca suyu 300 ml'e tamamladım. belirttiği gibi kaşıkla 8 tur karıştırdım. 1:50 dakikada demleme tamamlandı ve sonunda bahsettiği signature dome oluştu.

Tadımda ise normal demlemelerden daha tatlı ve yumuşak bir kahve ortaya çıktı. acılık yok diyebileceğim seviyedeydi.

Geri