• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

V60 seramik ve işleme sanatı

Taso27

Üye
İsim
Tahsin Bozar
Daha fazla  
İsim
Tahsin Bozar
Espresso Makinesi
Lelit Mara X
Değirmen
Niche.comandante c40 nitro
Ekipmanlar
V60,moccamaster,chemex
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Istanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Bahcelievler
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Icerenkoy
Twitter
T4s0
Merhabalar, internette gezinirken tarz iki adet v60 modeline denk geldim. Ürünler hakkında çok bir bilgim yok fakat üstündeki işlemeler çok hoşuma gitti. Bu ürünler şunu aklıma getirdi, bizlerde kendi kullandığınız v60 veya başka dripperlarımıza ileri de bir şekilde istediğimiz baskıyı yapabilicek miyiz? Yaparsak ne gibi sonuçlar ortaya çıkar? Veya nasıl bişey yaptırmak isterdiniz?

https://www.hipicon.com/P/la-fabrika-insan-v60-dripper/69230
https://www.hipicon.com/P/la-fabrika-kral-ve-kralice-v60-dripper/69226

Porselen üzerine çizim yapmak için halihazırda ürünler var. Porselen kalemi diye aratabilirsiniz. Yapmanız gereken deseninizi çizip , belli sıcaklık ve dakikada fırına atmak.

Bişeyler çizmekte ne kadar başarılıyım onu bilemedim tabii. Teşekkür ederim.

Ben bir ay kadar önce şöyle bir şey denemiştim. Ama seramik boyası değildi, bu sebeple çoook uzun bir kurutma sürecinden geçti 😅 Sonra sıkılıp silmiştim zaten. Porselen kalemleri ile bir denemek lazım, güzel fikirmiş teşekkürler 🌿

766D14C4-ADC5-49BC-9A58-7A93F72F8031.jpeg

Son düzenleme:
Geri