"Brew Timer "diye bir uygulama var orada farklı reçeteler var, indirip oradan istediğin reçeteyi deneyebilirsin. En sevdiğim reçete Orkun Üstel'in reçetesi "60 60 60 60" YouTube'da da videoları var. Oradan da istersen yararlanabilirsin.farklı denemeler yapıyorum ama çıkan sonuçtan memnun değilim önerilerinizi bekliyorum 18 gram kahve 250 ve 300ml su ile denemeler yaptım
1:16 veya 1:15 oran kullanın.farklı denemeler yapıyorum ama çıkan sonuçtan memnun değilim önerilerinizi bekliyorum 18 gram kahve 250 ve 300ml su ile denemeler yaptım
ögütülmüş ama daha dün öğüttürdüm1:16 veya 1:15 oran kullanın.
Kahveyi çekirdek olarak mı öğütülmüş olarak mı alıyorsunuz?
bakıcam çok teşekkürler"Brew Timer "diye bir uygulama var orada farklı reçeteler var, indirip oradan istediğin reçeteyi deneyebilirsin. En sevdiğim reçete Orkun Üstel'in reçetesi "60 60 60 60" YouTube'da da videoları var. Oradan da istersen yararlanabilirsin.
Maalesef kahve öğütüldükten sonra hızlı bir şekilde aromalarını kaybediyor. Bu nedenle başlangıç olarak sözende marka olsada bir el değirmeni edinmenizi öneririm. Kahveyi demlemeden hemen önce tartıp öğütüp demleme yapabilirsiniz. Bundan sonraki aşama kahvenin tadına göre daha ince veya daha kalın öğütmek su sıcaklığı ile oynamak olacaktır.ögütülmüş ama daha dün öğüttürdüm