• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

v60 için reçete

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan atQ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

atQ

Yeni Üye
İsim
Atakan Saygıcak
Daha fazla  
İsim
Atakan Saygıcak
farklı denemeler yapıyorum ama çıkan sonuçtan memnun değilim önerilerinizi bekliyorum 18 gram kahve 250 ve 300ml su ile denemeler yaptım

farklı denemeler yapıyorum ama çıkan sonuçtan memnun değilim önerilerinizi bekliyorum 18 gram kahve 250 ve 300ml su ile denemeler yaptım
"Brew Timer "diye bir uygulama var orada farklı reçeteler var, indirip oradan istediğin reçeteyi deneyebilirsin. En sevdiğim reçete Orkun Üstel'in reçetesi "60 60 60 60" YouTube'da da videoları var. Oradan da istersen yararlanabilirsin.

Son düzenleme:
1:16 veya 1:15 oran kullanın.

Kahveyi çekirdek olarak mı öğütülmüş olarak mı alıyorsunuz?

"Brew Timer "diye bir uygulama var orada farklı reçeteler var, indirip oradan istediğin reçeteyi deneyebilirsin. En sevdiğim reçete Orkun Üstel'in reçetesi "60 60 60 60" YouTube'da da videoları var. Oradan da istersen yararlanabilirsin.
bakıcam çok teşekkürler

ögütülmüş ama daha dün öğüttürdüm
Maalesef kahve öğütüldükten sonra hızlı bir şekilde aromalarını kaybediyor. Bu nedenle başlangıç olarak sözende marka olsada bir el değirmeni edinmenizi öneririm. Kahveyi demlemeden hemen önce tartıp öğütüp demleme yapabilirsiniz. Bundan sonraki aşama kahvenin tadına göre daha ince veya daha kalın öğütmek su sıcaklığı ile oynamak olacaktır.

Tekrar hatırlatmakta fayda var. Kahveyi düzgün demlemek için basit kurallar.

1) Taze kavrulmuş çekirdek olarak kaliteli kahve satın almak.
2) Kahveyi demlemeye başlamadan önce öğütmek
3) Düzgün hazır su kullanmak.

Geri