eldvin
Barista
- İsim
- Erdogan Ozalp
Daha fazla
- İsim
- Erdogan Ozalp
- Değirmen
- Molent G50
- Kahve Arkadaşlığı İl
- İstanbul
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Kadıkoy
Merhabalar,
Bir yakınım zeytinyağı degüstatör'ü. Bana iyi ve kötü zeytinyağı ve farklarını gösterdi. Benzer bir şekilde benim de iyi ve kötü kahve arasındaki farkı, çok iyi kahve nasıl bir şey onu göstermemi rica ettim. Bunun için V60'da demleyebileceğim iyi bir geisha varyetesi kahve arıyorum. Araştırmalarımda aşağıdaki kahveleri buldum fakat daha önce geisha varyetesinden aldığım ve maalesef beklentilerimi karşılamayan kahvelere de denk geldiğim için birde sizin fikrinizi almak istedim. Piyasada şunda alabileceğim geisha'lardan hangisini önerirsiniz?
www.kafeinkultur.com
fam.coffee
www.coffeenutz.net
Bunlar dışında geisha değil ama V60 için geisha'dan geri kalmaz bu da denetilir dediğiniz bir kahve varsa önerilere açığım. Destekleriniz için çok teşekkürler!
Bir yakınım zeytinyağı degüstatör'ü. Bana iyi ve kötü zeytinyağı ve farklarını gösterdi. Benzer bir şekilde benim de iyi ve kötü kahve arasındaki farkı, çok iyi kahve nasıl bir şey onu göstermemi rica ettim. Bunun için V60'da demleyebileceğim iyi bir geisha varyetesi kahve arıyorum. Araştırmalarımda aşağıdaki kahveleri buldum fakat daha önce geisha varyetesinden aldığım ve maalesef beklentilerimi karşılamayan kahvelere de denk geldiğim için birde sizin fikrinizi almak istedim. Piyasada şunda alabileceğim geisha'lardan hangisini önerirsiniz?

La Palma Y El Tucan Natural Gesha - Kafein Kültür
La Palma Y El Tucan Heroes serisinden Natural Gesha'yı getirmiş ve sizlere sunmuş olmanın haklı mutluluğunu yaşıyoruz!

Monte Blanco - Geisha - Fam Coffee Family - Bir Kahve Sevenler Ailesi
monte-blanca-anaerobic-washed-geisha competition series super specials özel kahve çekirdekleri, en iyi ve limitli kahveler

Panama Los Cabezos Geisha Anaerobik
Don Gene olarak da anılan Eugene Altieri ilk tohumlarını denizden 1800 metre yukarıda, 2011'de dikmiş. Tüm tohumlarını kahvedeki butik segmentinin yaratıcılarından olan meşhur Haciende Esmeralda tarlasından yani Peterson ailesinden almış ve Panama'daki bir çok yarışmada yıllarca ödüle...

Bunlar dışında geisha değil ama V60 için geisha'dan geri kalmaz bu da denetilir dediğiniz bir kahve varsa önerilere açığım. Destekleriniz için çok teşekkürler!