• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

V60 için Geisha Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eldvin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eldvin

Barista
İsim
Erdogan Ozalp
Daha fazla  
İsim
Erdogan Ozalp
Değirmen
Molent G50
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Kadıkoy
Merhabalar,

Bir yakınım zeytinyağı degüstatör'ü. Bana iyi ve kötü zeytinyağı ve farklarını gösterdi. Benzer bir şekilde benim de iyi ve kötü kahve arasındaki farkı, çok iyi kahve nasıl bir şey onu göstermemi rica ettim. Bunun için V60'da demleyebileceğim iyi bir geisha varyetesi kahve arıyorum. Araştırmalarımda aşağıdaki kahveleri buldum fakat daha önce geisha varyetesinden aldığım ve maalesef beklentilerimi karşılamayan kahvelere de denk geldiğim için birde sizin fikrinizi almak istedim. Piyasada şunda alabileceğim geisha'lardan hangisini önerirsiniz?

Bunlar dışında geisha değil ama V60 için geisha'dan geri kalmaz bu da denetilir dediğiniz bir kahve varsa önerilere açığım. Destekleriniz için çok teşekkürler!

Merhabalar,

Bir yakınım zeytinyağı degüstatör'ü. Bana iyi ve kötü zeytinyağı ve farklarını gösterdi. Benzer bir şekilde benim de iyi ve kötü kahve arasındaki farkı, çok iyi kahve nasıl bir şey onu göstermemi rica ettim. Bunun için V60'da demleyebileceğim iyi bir geisha varyetesi kahve arıyorum. Araştırmalarımda aşağıdaki kahveleri buldum fakat daha önce geisha varyetesinden aldığım ve maalesef beklentilerimi karşılamayan kahvelere de denk geldiğim için birde sizin fikrinizi almak istedim. Piyasada şunda alabileceğim geisha'lardan hangisini önerirsiniz?

Bunlar dışında geisha değil ama V60 için geisha'dan geri kalmaz bu da denetilir dediğiniz bir kahve varsa önerilere açığım. Destekleriniz için çok teşekkürler!
Milestones'da da La Loma geisha mevcut. Kendim de severek tüketiyorum.

iyi bir geisha göstermek istiyorsanız, uçuk kaçık işleme methodlarının ön planda olduğu bir çekirdekten ziyade, varyetenin ve teruarın ön planda olduğu tercihen yıkanmış ya da naturel bir geisha almanızı öneririm. piyasadaki çoğu geishayı içmediğim için türkiye içinden bir öneride maalesef bulunamıyorum.

Merhabalar,

Merhabalar. Bahsettiğiniz deney için özellikle geyşa varyetesine ihtiyaç var mı emin olmamakla birlikte Famdaki iki geyşayı da hiç tereddütsüz öneririm.

Önerileriniz için ayrı ayrı çok teşekkür ederim..

Geri