• Kasım Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Kasım ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Milestone Coffee seçildi. Bu konudan Kasım ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

V60 için filtre kağıdı önerisi?

msezgingil

Barista
İsim
Murat Sezgingil
Daha fazla  
İsim
Murat Sezgingil
Değirmen
Comandante C40
Ekipmanlar
Hario V60, Delonghi icm2.1b,
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
MANİSA
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
SOMA
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
BERGAMA
Herkese merhaba, demlemeye yeni başladım sayılır, hario 40 lık koyu renkli filtre kağıdım var memnunum, ancak azalmaya başladı..
F/P ürünü ve fiyattan bağımsız olarak hangi ürünleri önerirsiniz? Ya da farklı durumlarda hangi farklı filtre kağıtlarını kullanıyorsunuz?
Not : arama alanında arama yaptım, denk gelemedim, ben göremediysem kusura bakılmasın lütfen..

Kesinlikle hario değil öncelikle bunu söyleyebilirim. Cafec traditional aldım dripper a yerleştirmesi bile ayrı rahatlık. Hario daki gibi tıkanma sorunu da olmuyor.

Cafec Traditional için +1
Onun haricinde yine Cafec'den Abaca ve TH-3 güzeldir.
Hario'yu bıraktım ben artık.

Ben de hario dan cafec e geçtim elinize aldığınız dokusundan bile kalitesi hissediliyor traditional la başlayabilirsiniz

Kahvesine göre değişmekle birlikte Traditional candır.

Cafec traditional alın kafanız rahat olsun.

32/500 demlemeler için Cafec filtrelerden hangisini önerirsiniz?

Not: Konuyu açan arkadaşa yancı gibi oldum kusura kalmasın.:rolleyes:
paketlerin üstünde özellikleri yazıyor kendinize uygun olanı seçmeniz daha sağlıklı olur

Ben de Traditional'e geçtim, ayrıca Abaca da kullanıyorum.👍

Son düzenleme:
100 lü, bol poşet japonya üretimi hario öneririm. Demlemeye yeni başlarken yeterince değişkenle ugrasiyor insan ; su sicakligi, kahve ogutumu, dokus tarzi vs birde filtre degiskeniyle ugrasmanizi önermem.

Geri