• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

V60 için Çekirdek Önerisi

Buyukalpelli

Barista
İsim
Suleyman
Daha fazla  
İsim
Suleyman
Espresso Makinesi
Breville Bes810
Değirmen
BCG820 and Timemore C2
Merhabalar,
V60 için limon, lime tarzı notaları olan kahve çekirdeği arıyorum.
Önerilerinizi almak istiyorum.

Coffee departmant aricha tam olarak tarif ettğiniz kahve. Benim için biraz fazlaca ekşimsilik vardı ama istediğiniz tarzda olduğunu düşünüyorum. Hasat yılı 2018-2019 sanırım.

Boxx etiyopya chelelektu. Hem oldukça asidik hem de limon tadım notalarının oldukça yoğun hissedildiği bir kahve.

Yeni konu açmak istemedim. Şu tarz bir öneriye ihtiyacım var: Klasik kahve tatlarına sahip olacak, asidite 0 ya da sıfıra yakın olmalı (orta kabul değil), V60'ta verim alınabilmeli; klasik kahve tatları var diye fazla kavruk, is içinde olmamalı.

Yeni konu açmak istemedim. Şu tarz bir öneriye ihtiyacım var: Klasik kahve tatlarına sahip olacak, asidite 0 ya da sıfıra yakın olmalı (orta kabul değil), V60'ta verim alınabilmeli; klasik kahve tatları var diye fazla kavruk, is içinde olmamalı.kafl
Kahve fabrikası Uganda spii falls

Geri