• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

V60 Hario Hollanda Kağıtla Bulanık Kahve

TayfunTmr

Barista
İsim
Tayfun Tamer
Daha fazla  
İsim
Tayfun Tamer
Espresso Makinesi
Flair 58, Wacaco Minipresso NS2
Değirmen
Femobook A68, Kinu M47, Mavo Phantox Pro
Ekipmanlar
V60, Aeropress, Deep 27, Hero Dripper
Selamlar,

Hario Hollanda yapımı filtre kağıdı ile V60 ta bulanık çıktı alıyorum, Kahve Dünyası filtresiyle makineden cam gibi çıktı alıyorum. Filtrede mi sıkıntı var acaba, daha da çok var yeni alıp deneme yapmaya gönlüm razı gelmiyor.
 
Lanetli filtre hocam onlar. Hele ki çok toz bırakan bi değirmeniniz varsa geçmiş olsun
 
Vay arkadaş, hayır değirmende C40, desene Abaca şart oldu 😔
 
Hario 40'lı japon oldukça memnunum.
Daha önce Hollanda kullanmıştım uygun fiyatlı diye. Aynı sorun oluyordu. Kahveyi hep biraz daha fazla kalın öğütmek zorunda kalıyordum.
 
Geri
Üst