• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

V60 Hangi dripper?

Onur.v60

Barista
İsim
Om8842005
Daha fazla  
İsim
Om8842005
Ben porselen dripper kullanıyorum şuan. Hangi dripper ile daha başarılı kahve demleyebilirim birde immersion yöntemi var tavsilerinizi alabilir miyim

plastik dripperde ıslanmış kağıdın daha iyi yapıştığı, ısıyı daha iyi muhafaza ettiğine dair bir şeyler söylemişti tadım yaparken kulüpteki bir arkadaş. amazonda 2li set var hem filtre hem de orijinal plastik Hario Dripper. ölçü kaşığı da çıktı kutudan.

hepsinden aşağı yukarı aynı sonucu alırsınız diye düşünüyorum. plastik kullanıyorum ve gayet memnunum, plastik konusunda endişeleriniz varsa metal veya cam da alabilirsiniz. porseleni ise ısıtmak için daha çok uğraşmanız gerekiyor o yüzden çok tercih edilmiyor

Plastiğe karşı hassasiyetiniz.yok ise net şekilde plastik çok daha pratik, sağlam ve ucuz. Bu arada şeffaf olan reçine benzeri malzeme olan dripperla da seçilebilir yani şeffaf olan.

Kesinlikle immersion öneriyorum. Mümkünse büyüğünü alın hatta. Her türlü tarifi deneyebiliyorsunuz. Kapat aç istersen komple kapat. Karıştır, normal v60 gibi kullan, sadece bloomda kapat. Her şeyiyle çok çok memnunum. Ayrıca demlemeyi bilmeyen birine öğretmek için de oldukça pratik bir alet.

Kullanislilik olarak en iyisi plastik aslında ben de şimdiye kadar plastik kullanıyordum şimdi cam olana geçtim fakat yeterli test edemedim. Her ne kadar plastik konusunda sağlıkla ilgili endiselerim olsa da plastikten ne kadar kacabiliyoruzki . Clever dripper , aeropress, delter press vs hep plastik sonuç

Geri