• Şubat Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

v60 çekirdek seçimi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Stajyer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Stajyer

Yeni Üye
Merhabalar. Ögütücüm yok ucuzundan vardı oda ucuz etin yahnisi olmaz hesabı patladı. Burada önerilere bakıyorum en uygunu 800 lira vs öğrenci olarak verecek durumum yok sadete gelirsek sitelerden çekilmiş alıyorum. Bazı sitelerde v60 önerisi olmuyor( yani diğer kahvelerde var seçtiğim kahvede yok) özellikle rica edip çektiriyorum. Sorum şu yanlış mı yapıyorum? Yani her çekirdekte demleme yöntemi olarak v60 olarak kullanılmaz mı?

Merhabalar. Ögütücüm yok ucuzundan vardı oda ucuz etin yahnisi olmaz hesabı patladı. Burada önerilere bakıyorum en uygunu 800 lira vs öğrenci olarak verecek durumum yok sadete gelirsek sitelerden çekilmiş alıyorum. Bazı sitelerde v60 önerisi olmuyor( yani diğer kahvelerde var seçtiğim kahvede yok) özellikle rica edip çektiriyorum. Sorum şu yanlış mı yapıyorum? Yani her çekirdekte demleme yöntemi olarak v60 olarak kullanılmaz mı?
filtre kahve kavrumu olarak her çekirdeği kullanmakta herhangi bir sorun yok bence. sadece çekirdeğin kendisine, kavrumuna, öğütülme şekli ve zamanına göre fincandan alacağınız keyif değişecektir. tabii buna etki eden çok fazla değişken var bunlar ilk aklıma gelenler. forum içerisinde çeşitli demleme reçeteleri var. forumun içinde reçete diye aratarak bunlara ulaşabilirsiniz. bu kahvelerden sipariş ederek denemeler yapmak, insanların denedikleri su/kahve oranlarını deneyimlemek belki sizin için iyi olabilir.

Orta kavrulmuş kahveler için bazen v60 seçeneği olmuyor. Asiditesi yüksek açık kavrum kahveler için v60 seçeneği koyuyorlar. Bence yanlış bir durum bu. Her türlü kahveyle v60'ta iyi sonuç alınıyor ister gövdeli ister asidik.

Geri