• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Uygun Fiyatli karaf onerisi olan var mi?

Aynı mantıkla 600ml lik beher aldım. Fakat dökmek çok pratik olmuyor. Sıcak olduğu için tutmak zor oluyor.

Daha sonra bulduğum en ucuz frenchpres'i aldım. Sadece karaf olarak kullanıyorum.

Bunlardan önce bim'den ucuz chemex almıştım sadece karaf olarak kullanmak için. Maalesef düşüp kırıldı.

600ml beher kullanıyorum. Demlemeye başlarken aldığım V60 setine dahildi. Daha iyisi alınabilecek çok fazla ekipman olduğu için sıra behere gelemedi ancak dürüst olmak gerekirse pek memnun değilim :) 2-3 kişilik demlemelerde tutmanız-dökmeniz zor oluyor. 400+ ml demlemelerde masaya mutlaka kahve dökmüşümdür. Epinox marka serverlara bakabilirsiniz. Çok para vermek istemiyorum derseniz de kulplu beher bulabilirseniz güzel olur.

French press fikri güzelmiş ancak 2 kişilik demlemeler için büyük boy almak lazım. Bim chemexi bulabilirseniz o da V60'ın altına tam uyuyor, tavsiye edilir :)

Çok yakın zamana kadar kavanoz kullanıyordum. Geçenlerde A101 de 600 ML french press'e denk geldim.35₺ olmasından ve Borosilkat olmasından dolayı dayanıklı olacağını düşünerek aldım.
French press olarak nasıldır bilmem ama server olarak rahatça kullanıyorum :)

Ben @Rudiger Simon önerisiyle bunu aldım. Ufak görünüyor ama 500 ml. 600 ml olanı da ikinci linkte bulabilirsiniz.

Ben @Rudiger Simon önerisiyle bunu aldım. Ufak görünüyor ama 500 ml. 600 ml olanı da ikinci linkte bulabilirsiniz.

Kulplu beher almak daha mantıklı aynı siteden, bende de var bunlardan:
250ml. 16 lira
400ml. 20 lira.

Kulplu beher almak daha mantıklı aynı siteden, bende de var bunlardan:
250ml. 16 lira
400ml. 20 lira.

Tabii mantık arıyorsak haklısınız. Ben tipini beğendim ama pek de uygun fiyatlı olmayabilirler.

Uzun zamandır 600ml lik french press kullanıyorum. Biryere gittiğimde sütlü içecek yapacaksam köpürtmek için de yanımda artı puan topluyor :)

https://www.sahalabware.com/ana-sayfa/39-500-ml-server.html
Yukarıda da paylaşılmış, ben de sahalab 500 ml ve 800 ml bombeli server ve 400 ml kulplu beher kullanıyorum,

daha önce kullandığım hario ve diğer no name serverlara göre camı bariz kalın ve ağır, tank gibi sapasağlamım mesajını veriyor size. tek ufak eleştirim, kulp yüksekliği kısa olduğu için 4 parmak tam kavrayamıyorsunuz 2 parmak giriyor anca.
tek kişilik demlemelerimde 500'lüğü, fazla olursa 800'lüğü kullanıyorum, sitede 300'lük de var direkt pas geçin, sadece kapasitenin alması yetmez, dökmeden spin yapabilmek için de biraz pay kalması gerekiyor.
bu yüzden kulplu beher çok kullanışlı olmadı, düz yapıda olduğu için spin yaparken dökülmeye çok meyilli. ayrıca serverlarla yan yana koyunca bariz kalite farkı var, beherin tabanı bile tam düz değil. düşünen arkadaşlara server almalarını tavsiye ederim.

Ben 86 liraya almıştım. Vay be. daha 2 ay olmadı.

Aslında çok pahalı bı cam ürünü almaya gerek yok şuana kadar 2 adet cidarlı bardak 1 adet Ikea ölçü kabı sever kırdım sakarmiyim neyim :) düzenli olarak kiriyorum.

Çok yakın zamana kadar kavanoz kullanıyordum. Geçenlerde A101 de 600 ML french press'e denk geldim.35₺ olmasından ve Borosilkat olmasından dolayı dayanıklı olacağını düşünerek aldım.
French press olarak nasıldır bilmem ama server olarak rahatça kullanıyorum :)
Güzel ama çok dayanıklı değil klasik borosilkat ürünleri gibi. 2 tane kırdığım için biliyorum:)

https://www.sahalabware.com/ana-sayfa/39-500-ml-server.html
Yukarıda da paylaşılmış, ben de sahalab 500 ml ve 800 ml bombeli server ve 400 ml kulplu beher kullanıyorum,

daha önce kullandığım hario ve diğer no name serverlara göre camı bariz kalın ve ağır, tank gibi sapasağlamım mesajını veriyor size. tek ufak eleştirim, kulp yüksekliği kısa olduğu için 4 parmak tam kavrayamıyorsunuz 2 parmak giriyor anca.
tek kişilik demlemelerimde 500'lüğü, fazla olursa 800'lüğü kullanıyorum, sitede 300'lük de var direkt pas geçin, sadece kapasitenin alması yetmez, dökmeden spin yapabilmek için de biraz pay kalması gerekiyor.
bu yüzden kulplu beher çok kullanışlı olmadı, düz yapıda olduğu için spin yaparken dökülmeye çok meyilli. ayrıca serverlarla yan yana koyunca bariz kalite farkı var, beherin tabanı bile tam düz değil. düşünen arkadaşlara server almalarını tavsiye ederim.
Kulplu beheri ocakta su kaynatmak için kullansak kulbu tutulmayacak derecede ısınır mı?

Geri