• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile A4 Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Uygun fiyatlı kahve öğütücüsü tavsiye eder misiniz?

minnaktotoro

Yeni Üye
İsim
Şamil Ayyıldız
Daha fazla  
İsim
Şamil Ayyıldız
Herkese merhaba, şuan çok yeniyim ve forumdan birçok şey öğrendim. Bunlardan biri 'nitelikli bir kahve içmek istiyorsan kahveyi taze öğüt' tavsiyesidir. Gördüğüm kadarıyla genel olarak Molent ve Commandante C40 el değirmenleri tavsiye ediliyor fakat öğrenci olduğum için bütçem el vermiyor. Elektrikli basit öğütücüler (kahve ve baharat için olanlar) daha uygun fiyatta bulunabiliyor. Size sormak istediğim soru şu: Ben sadece filtre kahve için öğütme yapacağım (v60 için) ve sadece kahve öğütücem.
Bunlardan birini önerir misiniz?
- Arzum AR1034
- Musullu kahve ve baharat öğütücü

Ya da biliyorum çok dayanıklı değil diyorlar ama sadece filtre kahve için seramik kahve değirmeni mi önerirsiniz?
Ya da sen biraz daha paranı topla Molent G50 al mı dersiniz?

Timemore daha ucuz 2.elde sıfır 500 e satan biri vardı

Forumdaki incelemelerime ve YouTube daki videolarıma bakıp, Timemore da düşünebilirsiniz.

2.el uyguna (400-450) bulma şansınız var.

Elektrikli için rommelsbacher ekm200, ekm300, graef, severin, vs bakabilirsiniz. Bütçeniz düşükse filtre için işinizi görür. Espresso için görmez.

Forumdaki incelemelerime ve YouTube daki videolarıma bakıp, Timemore da düşünebilirsiniz.

2.el uyguna (400-450) bulma şansınız var.

Elektrikli için rommelsbacher ekm200, ekm300, graef, severin, vs bakabilirsiniz. Bütçeniz düşükse filtre için işinizi görür. Espresso için görmez.
Şuan Kahve Masası @PepukKahve ile olan videonuzu izliyordum. :)
Aslında şuan biraz daha para toplayıp Timemore C2'yi Aliexpressten almayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
Şuan Kahve Masası @PepukKahve ile olan videonuzu izliyordum. :) İkinci el ürünleri bu forumdan mı takip etmeliyim? Çünkü sahibinden, letgo gibi sitelerde bulamadım.
Aslında şuan biraz daha para toplayıp Timemore C2'yi Aliexpressten almayı düşünüyorum.

Şahsen kurduğum bir yol haritasını paylaşmak isterim müsadenizle.
Yerinizde olsam Timemore el değirmenini Aliexpress’den almak yerine Türkiye distribütörü olan @Globally den almayı tercih ederdim. Aradaki fiyat farkını bilmiyorum ancak malum kurdan dolayı çok da açık olmadığını düşünüyorum. Ayrıca distribütörden ürün almak satış sonrasında da hizmet alabilmeniz demek. Bir de siparişinizi beklememek de cabası. :)

C2'nin gelbura fiyatı 700 lira.

İkinci eli sıklıkla 400-500 bandında forumda satışa çıkıyor. Dolayısıyla bekleyip ikinci elini almanızı öneririm. 700 lira bandına çıkacaksanız G50 base modelini alın.

Şahsen kurduğum bir yol haritasını paylaşmak isterim müsadenizle.
Yerinizde olsam Timemore el değirmenini Aliexpress’den almak yerine Türkiye distribütörü olan @Globally den almayı tercih ederdim. Aradaki fiyat farkını bilmiyorum ancak malum kurdan dolayı çok da açık olmadığını düşünüyorum. Ayrıca distribütörden ürün almak satış sonrasında da hizmet alabilmeniz demek. Bir de siparişinizi beklememek de cabası. :)
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Globally'nin internet sitesi olarak 'gelbura.com' dan mı bahsediyorsunuz?

200 liranın altında epinox seramik bıçaklı değirmen bulunabiliyor ama hiç kullanmadım.

Geri