• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Uygun fiyatli kahve demleme ekipmanlari

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünün Fiyatı
750-1100TL

kaya

Yeni Üye
İsim
Hasan Kaya
Daha fazla  
İsim
Hasan Kaya
Merhaba,

Kahve evi acma dusuncesiyle alip daha sonra vazgectigim icin asagidaki malzemeleri satiyorum. Toplu satis tercih ettigim icin fiyatlari makul tutmaya calistim ve kargo aliciya ait olmak kaydi ile gonderim yapabilirim.

1- Kalita 155 ( Hic kullanilmadi) - 750 TL / adet - 3 adet mevcut
2- Kalita 185 ( Hic kullanilmadi) - 1.050 TL / adet - 2 adet mevcut
3- Hario Metal V60 ( Hario yazisi kirmizi boyali olan bir kac kez digerleri hic kullanilmadi) - 950 TL / adet - 4 adet mevcut
4- Able Disk for Aeropress ( Hic Kullanilmadi) - 750 TL / adet - 4 adet mevcut
5- Aeropress (Her ikisi de bir kac kez kullanildi) - 1,100 TL / adet - 2 adet mevcut

Ekli dosyalar

• Able Disk.jpeg
    Able Disk.jpeg
    60.5 KB · Görüntüleme: 284
  • Aeropress.jpeg
    Aeropress.jpeg
    129.9 KB · Görüntüleme: 282
  • Hario V60#1.jpeg
    Hario V60#1.jpeg
    137.7 KB · Görüntüleme: 278
  • Kalita 155.jpeg
    Kalita 155.jpeg
    116.5 KB · Görüntüleme: 268
  • Kalita 185.jpeg
    Kalita 185.jpeg
    106.9 KB · Görüntüleme: 267
Merhaba,

Kahve evi acma dusuncesiyle alip daha sonra vazgectigim icin asagidaki malzemeleri satiyorum. Fiyatlari makul tutmaya calistim ve kargo aliciya ait olmak kaydi ile gonderim yapabilirim.

1- Hario Gooseneck Kettle 1.2 L ( Cok az kullanildi, tas yunu isi tutucu ile birlikte) - 1,150 TL
2- JoeFrex Kalibre Tamper 58 mm ( Hic kullanilmadi) - 1.750 TL
3- Tamp mati (Hic kullanilmadi) - 550 TL

Ekli dosyalar

• Hario Kettle 1,2L.jpeg
    Hario Kettle 1,2L.jpeg
    156.8 KB · Görüntüleme: 241
  • Joefrex Kalibre Tamper.jpeg
    Joefrex Kalibre Tamper.jpeg
    56.6 KB · Görüntüleme: 229
  • Tamp Mati.jpeg
    Tamp Mati.jpeg
    79.3 KB · Görüntüleme: 243
Bende almak isterdim (kalita 155)

Tamam o zaman sahibinden,dolap,gardrops uygulamalardan ilan açabilirmisiniz

Tamam o zaman sahibinden,dolap,gardrops uygulamalardan ilan açabilirmisiniz
Daha once o uygulamadan hic satis yapmadim ve hem alicidan hem de saticidan komisyon 15% aliyor duydugum kadariyla. Kabul ederseniz satici komisyonunu olarak fiyata 15% yi ekleyip soylediginiz uygulamadan ilan acmaya calisirim.

Geri