• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

UPS Gümrük Vergisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan akominko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

akominko

Barista
İsim
Akın
Daha fazla  
İsim
Akın
Espresso Makinesi
Sage Barista Express
Değirmen
DF64 SSP MP, Comandante C40 MKIII
Ekipmanlar
Origami M, Hario Largo, Delter Press, Melodrip, Gabi Master B, LilyDrip, Clever, Aeropress, Ameuus o1/o2, Fellow Prismo, Soy C1G, Fellow Stagg EKG, Acaia Lunar2021, Acaia Pearl S
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Kadıköy
1 yıldır binbir şekilde kaçmaya çalıştığım kargo firmasına sonunda yakalandım :ROFLMAO:. Daha önceleri UPS ile Amazon üzerinden aldığım alımlarda defalarca sorun yaşadım fakat en azından vergisi önceden ödenmişti, o konuda kafam rahattı. Bu sefer aldığım ürün farklı bir yerden vergisi önceden ödemeli değil. Ürün bugün Türkiye'ye giriş yapmış görünüyor ve UPS şimdilik sadece gümrükleme için sms üzerinden "yetki belgesi" yolladı. Sonrasında vergi borcu ile ilgili bir bilgi veriyorlar mı? DHL, ARAMEX ödeme için önceden bilgilendiriyor. FedEx'e mail atıp vergi borcunu öğrenebiliyoruz. Peki UPS için bir şey yapmam lazım mı? :unsure:

Bana UPS ile gelen son yurtdışı kargoda süreç şu şekilde gelişti.
İlk bir link içeren sms geldi. Linkte bir form doldurup, belirtilen adrese mail olarak gönderdim. Sonra bana özel bir gümrük firmasından gümrük ücretini belirten bir email geldi. Onu yatırıp dekontu email olarak gönderdim ve kargo gümrükten çıkıp teslim edildi.

O zaman emaili bekleyeceğim. Anladım, teşekkür ederim. :giggle:

Geri