• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ultra Coffee & Daye Bensa Unique Lots

ultracoffee

Barista
İsim
emre
Daha fazla  
İsim
emre
Herkese Selamlar :)

Bizi her yıl heyecanlandırmayı başaran Daye Bensa Coffee Unique Lot çekirdeklerini bu senede Roasterymizde ağırlamaktan dolayı mutluluk duyuyoruz.

Karşınızda
KERAMO VILLAGE ve BOCHESA VILLAGE.

mmmmlll.jpg

" K E R A M O V I L L A G E "

Keramo İstasyonu, kahveye benzersiz karmaşık profilini veren çok yüksek bir bölgede yer almaktadır. Kırmızı kiraz olgunluk süresi, normal Etiyopya kahvesinden çok daha uzun sürmektedir.. Olgunlaşmadaki bu uzun sürenin bu kahveye belirgin karakterini verdiğine inanılıyor. Naturel olarak işlenen kahveler 25 metre uzunluğundaki yükseltilmiş yataklarda 15 ila 20 gün süre ile kurutulmaktadır.

DUYUSAL DENEYİM

Aromada çiçeksi ve Meyvemsi nüanslar sizi karşılıyor.

Lezzet karakteri Tropical meyveler , Şeftali , Böğürtlen

asidite çok parlak

gövde kremamsı ve kalıcı ,

bitişe doğru baskın şeftali ve böğürtlen

sonuç olarak " KERAMO VILLAGE " Tropical meyve cümbüşü gibi , parlak asitlik ,çileği andıran tatlılığa sahip ,şeftali ve böğürtlen hissiyatının baskın olduğu ,günün herhangi bir saat diliminde kahveseverlerin sıkılmadan kupa kupa keyifle tüketebileceği bir kahve .

kkkk.jpg

" B O C H E S A V I L L A G E "

Arbegona, Sidama Bölgesi'nin bir parçası olan ve doğuda Bensa Bölgesi ile sınırlanan bir bölgedir. Ortalama rakımı deniz seviyesinden 2.200m civarındadır. Bu bölge kahve alanı olarak sınıflandırılmaktadır. Şeker kamışı, muz, baharatlar ve sebzeler gibi diğer birçok mahsulün burada yetişmesine rağmen, kahve bölgedeki ana mahsuldür. Bochesa Village, Arbegona çevresindeki küçük arazilerden geliyor. Ortalama kurutma süresi, sıcaklık ve neme bağlı olarak yaklaşık 12-15 gün sürmüştür. Daha sonra kurutulan kirazlar lezzet gelişimi için depolarda dinlendirilmiştir.

DUYUSAL DENEYİM

Aromada çiçeksi ve tatlı-ekşi ve şeftali nüanslar sizi karşılıyor.

Lezzet karakteri Tropical , Copmlex ve Mor meyveler

asidite Yüksek

gövde ağzı kaplayan ve kalıcı ,

bitişe doğru karadut , çay mor meyvelerin bitter baskın pürüzlü yapısı .

sonuç olarak " BOCHESA VILLAGE " Çiçeksi , Tropical meyvelerin complexliği ve mor meyvelerin tatlı- buruk yapısı ile öne çıkıyor. Yüksek asitlik , gövdeli ve bitmek bilmeyen karadut ,yabanmersini bitişi ile kahve severlerin keyifle tüketebileceği bir kahve .

Demleme Metod önerisi ; Japanese drip ve Cold brew

250 gr ve 1000 gr seçenekleriyle şimdi satışta.

GREATEST OF ALL TIME

Not : AĞUSTOS AYINDA DAHA FAZLA UNIQUE LOT ile sizlerle olacağız.

Son düzenleme:
ikisini de alacaktim ancak demleme metodunonerisinde cold brew ve japanes le gordukten sonra vazgectim. v60'a yaramayan crkirdekleri genelde tk ya da soguk olarak tuketme yoluna gidildigi icin boyle bir algi var bende:)

M
ikisini de alacaktim ancak demleme metodunonerisinde cold brew ve japanes le gordukten sonra vazgectim. v60'a yaramayan crkirdekleri genelde tk ya da soguk olarak tuketme yoluna gidildigi icin boyle bir algi var bende:)
Merhaba @cayisse

2 kahvemizide bir çok demleme ekipmanında denedik özellikle Pour Over da kahve tüm potansiyelini yansıtıyor. Bu sıcak yaz günlerinde farklı bir soğuk kahve deneyimi yaşamak isteyenler mutlaka cold drip ve japanese drip denemesini tavsiye ediyoruz çünkü tam bir Meyve Cocktaili 🤗 .

Sevgilerle . 🙏🏼🙏🏼

Geldiğinden beri koklamağa doyamadığım bu peketi bugün demledim aşırı aşırı tatlı mükemmel bir bardak çıktı😋
Baştan sona çiçek bahçesi gibi ve kokuda çok net şeftali..
Çok beğendim❤️
20230821_052845.jpg

Selamlar @Baki afiyet olsun!

Original Series yeni kahvemiz de yakında sizlerle, takipte kalın 🌸

Geri