• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ucuz kahve değirmeni önerebilir misiniz?

İsim
Caner
Daha fazla  
İsim
Caner
Ekipmanlar
Moka pot
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Adana
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Seyhan
Arkadaşlar cidden yani ucuz bir kahve değirmeni önerebilir misiniz? Böyle hario mario benim canımı sıkar. Önce dediniz V60 daha iyidir sonra dediniz öğütücü al varsın french te yap. Yani mantıklı taze çekim sonuçta. Şimdi bakın belki zor imkansız bir şey istiyorum ama ucuz ve iş gören F/P bir kahve el değirmeni/öğütücüsü önerebilir misiniz?

Kahve konusunda alacağın -ve muhtemelen kalacağın- ilk ders öğütücü. Öncelikle forumun derinliklerinde detaylıca gezmeni tavsiye ederim. Acele etmene gerek yok. Nitelikli kahve bir yere kaçmıyor. Burada epey bilgili arkadaşlar var. Onlardan tavsiyeler al, beklentilerini belirle, ona göre harcama yaparsın.

Konu baki kalır.

Böyle birşey denk geldi, çelik diyor ama gövde için mi burr için mi anlayamadım. Eğer burr da çelikse başlangıç için 230 tl iyi rakam

Konu baki kalır.

Böyle birşey denk geldi, çelik diyor ama gövde için mi burr için mi anlayamadım. Eğer burr da çelikse başlangıç için 230 tl iyi rakam
burr fotodan gördüğüm kadarı ile beyaz seramikten

Dayanamadım sipariş verdim. Dediğiniz gibi mil sabitse her türlü iş görür ve öğütüm denemelerini fotoğraflarla paylaşırım.
Mil oynaksa, hiç uğraşmadan direkt iade edeceğim.

Benimkini henüz kargoya vermediler.

Yeni başlayanların en zorlandığı taraf değirmen.
Aslında konunun üzerine gitme sebebim Forum haklı olarak seramik burr’den kaçın alacaksanız çelik alın diyor. Amerikayı tekrar keşfetmenin manası yok. Ancak yeni başlayanda belki hoşlanmayacağı bir “hobi” için yüksek rakamlara çıkmak istemiyor.

O yüzden kesinlikle seramik burrle bu işin olabileceğini savunuyorum. Eğer böyle saçma ama kısmen iş görecek değirmenlerle, ilk adımını güvenli atabilirse ve girdiği yolda hoşuna giderse bir türlü ekipmanlarını istediği kıvama getirmek için emek harcıyor ve harcadığı eforla daha keyifli hale geliyor içtiği kahve.

Değirmenle denemeler ve makul kıyaslamalar yapacağım, olmazsa en kötü baharat öğütürüm(:

Benimkini henüz kargoya vermediler.

Yeni başlayanların en zorlandığı taraf değirmen.
Aslında konunun üzerine gitme sebebim Forum haklı olarak seramik burr’den kaçın alacaksanız çelik alın diyor. Amerikayı tekrar keşfetmenin manası yok. Ancak yeni başlayanda belki hoşlanmayacağı bir “hobi” için yüksek rakamlara çıkmak istemiyor.

O yüzden kesinlikle seramik burrle bu işin olabileceğini savunuyorum. Eğer böyle saçma ama kısmen iş görecek değirmenlerle, ilk adımını güvenli atabilirse ve girdiği yolda hoşuna giderse bir türlü ekipmanlarını istediği kıvama getirmek için emek harcıyor ve harcadığı eforla daha keyifli hale geliyor içtiği kahve.

Değirmenle denemeler ve makul kıyaslamalar yapacağım, olmazsa en kötü baharat öğütürüm:)
Attığım ürün çelik bıçaklıydı yanlış hatırlamıyorsam onu iade edip direk buna bakabilirsiniz ama önce bir teyit alalım, benim aklımda çelik diye kalmış

Attığım ürün çelik bıçaklıydı yanlış hatırlamıyorsam onu iade edip direk buna bakabilirsiniz ama önce bir teyit alalım, benim aklımda çelik diye kalmış

Ürüne hiç zahmet etmeyip sadece “kahve değirmeni” demişler
İzmir deki “Bölge” durağı gibi

isim koymak ne kadar zor gelmiş:)

Dur hocam zaten ortalık karışık bi dava da paşabahçeye gelmesin 😂😂
Öyle bir dava olursa muhtemelen gençlik kolları alman büyükelçiliğinin önünde eylem yapar comandante polimer haznelerinin üzerinde kırmak için zıplarlar

Ben bugün mağazada inceledim, hem sizin videosunu paylaştığınız öğütücüyü hem de şunu. Fotoğrafını koyduğum öğütücüde dışarıdan kalınlık ayarlama opsiyonu var. Ancak... Becermesi zor birşeyi yapmışlar, mili çift merkezleme ile sabitlemelerine rağmen (birinde çift birinde boydan boya) burr yamuk dönüyordu. Umarım bana denk gelen ürünler öyledir, size kusursuz bir ürün gelir.

Benim bu başlığa cevabım Tchibo. Onu da mağazada denemiş, incelemiştim, kalın öğütmede dahi merkezde nizami dönüyordu. Forumda kırıldığından yakınanlar olmuş, Türk kahvesi inceliğinde kahve öğütmediğin sürece sorun olacağını düşünmüyorum. Mümkünse espresso bile öğütme, medium-fine/medium/coarse aralığında kalırsan kahve öğütme ihtiyacına kabul edilebilir ölçüde cevap verecektir.
Deli kötü, malzemesi, işçiliği, o kadar ince bir gövdesi var ki azıcık sıksak pet şişe gibi büzüşecek sanki.
Seramik burr yerine oturmuyor. Bırak kahveyi baharat bile öğütürken mutsuz eder.

İade.

Bence şu hayatta en kötü iki şey; beyaz ışık ve kötü bir çekirdek öğütücüdür. Bu ikisi insanda yaşama hevesi bırakmaz.

Deli kötü, malzemesi, işçiliği, o kadar ince bir gövdesi var ki azıcık sıksak pet şişe gibi büzüşecek sanki.
Seramik burr yerine oturmuyor. Bırak kahveyi baharat bile öğütürken mutsuz eder.

İade.

Kaya tuzu öğüten baharatlıklar var onlar daha sağlam bundan 😅

İade.

Çok konu dışı ama fondaki parçanın ismini biliyorsanız paylaşabilir misiniz hocam ? 😀

Geri