• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ucuz ghost burr değirmen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Secron
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gönderim: US $87.37

Beni kaybetti. :)
onu iyi araştırırsanız ücretsiz kargoları vardı. Kampanya haftalarında 600 TL' ye geliyordu ücretsiz kargo hali. alacaktım ama o ara para ayarlayamamıştım. Ben bir ara alırım bunu merak ediyorum.

onu iyi araştırırsanız ücretsiz kargoları vardı. Kampanya haftalarında 600 TL' ye geliyordu ücretsiz kargo hali. alacaktım ama o ara para ayarlayamamıştım. Ben bir ara alırım bunu merak ediyorum.
Gerçekten mi, hocam 600 tl çok makul bir fiyat, yani timemore fiyatına bunu almak çok güzel olurdu

Gerçekten mi, hocam 600 tl çok makul bir fiyat, yani timemore fiyatına bunu almak çok güzel olurdu
Ya evet ne yazık ki o fırsatı kaçırdım ama biliyorsun ki dünyamız artık kampanya dünyası o kadar sık kampanya olur oldu ki çok bekleyeceğini düşünmüyorum. Eğer yurt dışı planlarımda aksama olursa yada kalırsam burada mutlaka alırım. ben birazda ondan bekliyorum.

Espresso için ghost burr düşünmeyin. Aliexpressde aynı öğütücünün flatburr versiyonları var belki onlar işinizi görebilir. Yine de 1600tl'ye bu değirmeni düşünmezdim şu an, bir de %40a yakın bir vergi ödeyeceksiniz. 🤷‍♂️
Vergi %20 değil mi? Değirmenlerde farklı mı yoksa

Geri