• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ücretsiz Verilcek Durgol Kireç Çözücü

Merhaba, elimde zamanında Tchibo’dan aldığım Durgol otomatik kahve makinesi kireç çözücüsü var (1 adet) ihtiyacı olan arkadaşımız varsa kargo karşı taraf ödemeli olarak gönderebilirim.

Lütfen dikkat ben Gaggia espresso makinemde kullandığımda makinenin grup başlığına zarar verdi alacak arkadaşlar Durgol kireç çözünün tavsiye edildiği makinelerde kullanması gerek.

Merhaba, nasıl bir zarardan söz ediyorsunuz acaba? Ben de bu ürünü satın aldım sonra mesajınızı gördüm.
Merhaba, elimde zamanında Tchibo’dan aldığım Durgol otomatik kahve makinesi kireç çözücüsü var (1 adet) ihtiyacı olan arkadaşımız varsa kargo karşı taraf ödemeli olarak gönderebilirim.

Lütfen dikkat ben Gaggia espresso makinemde kullandığımda makinenin grup başlığına zarar verdi alacak arkadaşlar Durgol kireç çözünün tavsiye edildiği makinelerde kullanması gerek.

Merhaba, nasıl bir zarardan söz ediyorsunuz acaba? Ben de bu ürünü satın aldım sonra mesajınızı gördüm.

Hocam Gaggia Classic’de bu ürünü kullanmayın duş başlığını karartıyor, hatta makinenin kazanına dahi zarar verebiliyor. Gelbura’nın sattığı ve Classic’e uygun temizleyicileri kullanabilirsiniz. Bu söylediklerim Durgol’ün Gaggia Classic’de ki etkisi. Başka marka kullanıyorsanız markanın tavsiye ettiği temizleyiciler dışında ürün kullanmayın.

Arkadaslar, bende de gaggia makine var. Aklinizda olsun bende neobarista kullaniyorum. Daha once baska bir markanin (quick&shine) urunu kullandim ama porta filtrenin de olmak uzere kaplamasina zarar verdi. Su an bir problem yok, tavsiye ederim.

Geri