• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Üç tane Espresso makinası arasında kaldım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tughank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tughank

Yeni Üye
İsim
Tughan Kumru
Daha fazla  
İsim
Tughan Kumru
Merhabalar,
uzun araştırmalar sonucu üç tane espresso makinası arasında kaldım ve sizlerin fikirlerini merak ediyorum.
Altına memnun kaldığınız elektriklii öğütücü varsa onu da yazabilirsiniz.
Teşekkürler.

Gaggia 886948011010 Espresso Süzgeç Taşıyıcı, Paslanmaz Çelik​

Lelit Pl 42 Em Espresso Makinesi​

Lelit Anna Pl41Tem Yarı Profesyonel Kahve Makinesi, 2 Litre, Paslanmaz Çelik, Gümüş​

6000 tl bütçeniz varsa bu model daha iyi gibi.

Hem pid olması hem de 58 mm profesyonel grup boyutu olması ile öne çıkıyor. Ayrıca gaggia classic modeline göre kazan hacmi daha büyük. Gaggia classicte yanılmıyorsam 130ml kazan hacmi varken bu cihazda 300ml kazan hacmi mevcut. Aklınıza ilk gelecek soru büyük kazan hacminin ne artısı olacağı. İki yönden artısı var birinci daha fazla sıcak suyunuz olduğu için demleme sırasında sıcaklık düşüşü daha az olacak, ikinci avantajı ise daha büyük kazan ile daha fazla buhar elde edeceksiniz buda size daha hızlı ve daha fazla süt köpürtme imkanı tanıyacak.

Bütçeniz kısıtlı ise gaggia classic alıp sonrada pid takarak daha uyguna getirebilirsiniz. Forumda modifikasyonunu yapan üyelerimiz vardı.

Kulübe özel %5 indirim olması gerekiyor

Son düzenleme:
Selamlar. Burada konusu varken yenisini acmak istemedim. Glenda'da OPV var mi acaba? Uzerinde manometre oldmadigi icin emin olamadim. Anna kullandim 1,5 yil kadar. Aslinda cok memnundum ama yurtdisina tasindigim icin satmak zorunda kaldim. Yenisini alirken hazir upgrade yapmak istiyorum. Ancak cok yuksek fiyatlara cikmak istemiyorum. 58mm olmasi ve 50ml de olsa biraz daha buyuk hacimli kazana sahip olmasi beni Anna'dan Glenda'ya yoneltti. Ancak OPV olup olmadigini hicbir yerden ogrenemedim. Bir ust OPV'li model victoria arada 300 Euroya yakin fark var. Bir kac farki daha var ama benim icin cok kritik seyler degil. O yuzden Glenda'da OPV var ise o farki vermek istemiyorum.

6000 tl bütçeniz varsa bu model daha iyi gibi.

Hem pid olması hem de 58 mm profesyonel grup boyutu olması ile öne çıkıyor. Ayrıca gaggia classic modeline göre kazan hacmi daha büyük. Gaggia classicte yanılmıyorsam 130ml kazan hacmi varken bu cihazda 300ml kazan hacmi mevcut. Aklınıza ilk gelecek soru büyük kazan hacminin ne artısı olacağı. İki yönden artısı var birinci daha fazla sıcak suyunuz olduğu için demleme sırasında sıcaklık düşüşü daha az olacak, ikinci avantajı ise daha büyük kazan ile daha fazla buhar elde edeceksiniz buda size daha hızlı ve daha fazla süt köpürtme imkanı tanıyacak.

Bütçeniz kısıtlı ise gaggia classic alıp sonrada pid takarak daha uyguna getirebilirsiniz. Forumda modifikasyonunu yapan üyelerimiz vardı.

Kulübe özel %5 indirim olması gerekiyor
10.850 olmuş :((

Geri