• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

U L T R A O R I G I N A L S E R I E S " ADORSI VILLAGE "

ultracoffee

Barista
İsim
emre
Daha fazla  
İsim
emre
Herkese Merhabalar

En yeni " O R I G I N A L S E R I E S " kahvemiz ile karşınızdayız. DAMO - ALTIERI PANAMA GEISHA ve YAYE den sonra Şimdi sırada

" HAMASHO "

HAMASHO tam bir ULTRA Kahvesi

" O R I G I N A L S E R I E S "

IMG-20230125-WA0010.jpg

ULTRA COFFEE ROASTERY İFTİHARLA SUNAR.

Kahvenin doğduğu topraklardan bir Armağan

"ETHIOPIA HAMASHO"

DUYUSAL DENEYİM

Aromada yoğun baharat ve tropikal meyvelere eşlik eden alkol notaları zengin ve karmaşık bir deneyim sunuyor.

Lezzet karakteri Mango , kırmızı şarap , çilek , sütlü çikolata soğudukça çok daha complex ,

asiditede tartarik asit, malik , sitrik asit,

gövde çok sulu ,zengin, zarif ve kalıcı ,

bitişe doğru tropikal meyve cocktail hissiyatı

sonuç olarak aşırı complex ve zengin bir deneyim sizleri bekliyor .

G R E A T E S T O F A L L T I M E

Herkese Merhabalar

En yeni " O R I G I N A L S E R I E S " kahvemiz ile karşınızdayız. DAMO - ALTIERI PANAMA GEISHA ve YAYE den sonra Şimdi sırada

" HAMASHO "

HAMASHO tam bir ULTRA Kahvesi

" O R I G I N A L S E R I E S "

Ekli dosyayı görüntüle 24137

ULTRA COFFEE ROASTERY İFTİHARLA SUNAR.

Kahvenin doğduğu topraklardan bir Armağan

"ETHIOPIA HAMASHO"

DUYUSAL DENEYİM

Aromada yoğun baharat ve tropikal meyvelere eşlik eden alkol notaları zengin ve karmaşık bir deneyim sunuyor.

Lezzet karakteri Mango , kırmızı şarap , çilek , sütlü çikolata soğudukça çok daha complex ,

asiditede tartarik asit, malik , sitrik asit,

gövde çok sulu ,zengin, zarif ve kalıcı ,

bitişe doğru tropikal meyve cocktail hissiyatı

sonuç olarak aşırı complex ve zengin bir deneyim sizleri bekliyor .

G R E A T E S T O F A L L T I M E

Plastik kutularda mı olacak 105 gr da😍

Yaye'yi geç keşfetmiş olmanın derin üzüntüsünü yaşarken Yaye'ye benzer bi mutluluk verir mi acaba bu kahve. Yaye'yi çok beğenmiştim. Bu kahve dışında benzer bir kahve öneriniz olur mu?

Firma: Ultra Coffee
Kahve: O R I G I N A L S E R I E S " HAMASHO "
Kavrulma Tarihi: 30.01.2023
Brewer: hario v60 plastik 02
Filtre: Cafec Traditional
Değirmen: Cmd
Öğütüm: 22 Klik
Oran: 1/16
Miktar: 15 g kahve 240 g su
Su Markası: Buzdağı
Su sıcaklığı: 92 derece.
Bitiş: 2.15
Firma Tadım Notları: MANGO - KIRMIZI ŞARAP - ÇİLEK - BÖĞÜRTLEN - SÜTLÜ ÇİKOLATA - MEYVE COCKTAIL
Metod: 4x60
Tadım Notu: Beni hiç şaşırtmadı gene süper ne diyeyim demiştim zaten alırken yaye yi aratmayacak diye ve nitekim öyle oldu.
Resmen meyve kokteyili parfümsü koku mango bir tık baskın geldi altan şölen devam ediyor

Son düzenleme:
Firma: Ultra Coffee
Kahve: O R I G I N A L S E R I E S " HAMASHO "
Kavrulma Tarihi: 30.01.2023
Brewer: hario v60 plastik 02
Filtre: Cafec Traditional
Değirmen: Cmd
Öğütüm: 22 Klik
Oran: 1/16
Miktar: 15 g kahve 240 g su
Su Markası: Buzdağı
Su sıcaklığı: 92 derece.
Bitiş: 2.15
Firma Tadım Notları: MANGO - KIRMIZI ŞARAP - ÇİLEK - BÖĞÜRTLEN - SÜTLÜ ÇİKOLATA - MEYVE COCKTAIL
Metod: 4x60
Tadım Notu: Beni hiç şaşırtmadı gene süper ne diyeyim demiştim zaten alırken yaye yi aratmayacak diye ve nitekim öyle oldu.
Resmen meyve kokteyili parfümsü koku mango bir tık baskın geldi altan şölen devam ediyor
Afiyet olsun Cengiz bey 🙏🏼🌸

Bi' arkadasimin asiri ovmesi uzerine bu kahveyi aramistim, Ultra'da bulamayinca Boxx'in Hamasho'sunu denedim. Ordan cok tatmin edici bir sonuc alamadim, belki demleyememisimdir.

Bunu gorunce direkt siparis verdim, bugun geldi. Paket herhangi bir kutuyla vesaire gelmedi, direkt kargo posetinin icindeydi. Kagitsiz olmasi sevindirse de acana kadar patlamis olabileceginden korktum ama sorunsuzdu. Bi tik yanindaki kucuk el brosuru zarar gormus, ama yanindaki kartlar saglamdi.

Ayin 12'sinde kavrulmus olsa da fena olmayan tatli bi bardak alabildim. Elinize saglik. Biraz daha beklentim yukseldi. :)

Nacizane onerim, buyuk harf web kulturunde pek hos seyler degil. Hem basliktaki bosluklar, hem icerikteki bosluklar nedeniyle biraz okurken zorlandim o yuzden okumadim. :) Hos artik hic tadim notasi okumuyorum :)

Bi' arkadasimin asiri ovmesi uzerine bu kahveyi aramistim, Ultra'da bulamayinca Boxx'in Hamasho'sunu denedim. Ordan cok tatmin edici bir sonuc alamadim, belki demleyememisimdir.

Bunu gorunce direkt siparis verdim, bugun geldi. Paket herhangi bir kutuyla vesaire gelmedi, direkt kargo posetinin icindeydi. Kagitsiz olmasi sevindirse de acana kadar patlamis olabileceginden korktum ama sorunsuzdu. Bi tik yanindaki kucuk el brosuru zarar gormus, ama yanindaki kartlar saglamdi.

Ayin 12'sinde kavrulmus olsa da fena olmayan tatli bi bardak alabildim. Elinize saglik. Biraz daha beklentim yukseldi. :)

Nacizane onerim, buyuk harf web kulturunde pek hos seyler degil. Hem basliktaki bosluklar, hem icerikteki bosluklar nedeniyle biraz okurken zorlandim o yuzden okumadim. :) Hos artik hic tadim notasi okumuyorum :)

Merhaba Celep Bey önerilerinizi dikkate alacağız 😀🙏🙏 Hamasho 7. Günden sonra tatlılık artmaya ve 20 + gun sonunda max performansa ulasicaktir. Şimdiden afiyet olsun 😊🙏

Bunu kaçırmak istemedim. Bir de Nordic başlığı altında bir kahveniz var, umarım kaliteli yıkanmış arayışıma cevap olur. Gerçi kahvenin detaylı künyesi yok ama, iyi bir Kenya ayarındaysa çok memnun edecektir.

Merhaba siparişiniz için teşekkür ederiz, Nordic’i seveceğinize eminiz. 🌸

6961E5C1-FB38-472C-901A-DEAE86B7992C.jpeg

" N O R D I C "​

AMİRAL GEMİ ÜÇLEMEMİZİN 2. KAHVESİ OLAN " NORDIC " ŞİMDİ SİZLERLE .​

Nordic 'i tasarlamamızdaki en büyük nedenlerden biri işletmeler tarafında kullanılan özellikle filtre demliklerinde alışılagelmiş tatların dışına çıkıp, misafirlerine Specialty bir deneyim yaşatmak isteyen firmalar için tasarlanmıştır.​

Son tüketici tarafında ise daha çok yıkanmış , parlak asitliğin ön planda olduğu nitelikli kahve arayışında olup aynı tada sürekli ulaşmak isteyen kahve severler gözetilmiştir.​

Nitelikli kahvenin daha fazla kahve severe doğru , bilinçli bir şekilde aktarılması ve sektörün gelişmesine katkıda bulunmak en büyük amacımız.​

Aromada çiçeksi ve çikolatamsı nüanslar sizi karşılıyor.​

Lezzet karakteri Narenciye , tatlı , Yabanmersini​

asidite Yüksek gövde dengeli ve kalıcı ,​

bitişe doğru baskın yabanmersini​

sonuç olarak " NORDIC " Narenciye , tatlı ,parlak asitlik ve yabanmersini hissiyatının baskın olduğu ,günün herhangi bir saat diliminde özellikle "WASHED" kahveseverlerin sıkılmadan kupa kupa keyifle tüketebileceği bir kahve .​

500 gr ve 1000 gr seçenekleriyle şimdi satışta...​

Ekli dosyayı görüntüle 27287

" N O R D I C "​

AMİRAL GEMİ ÜÇLEMEMİZİN 2. KAHVESİ OLAN " NORDIC " ŞİMDİ SİZLERLE .​

Nordic 'i tasarlamamızdaki en büyük nedenlerden biri işletmeler tarafında kullanılan özellikle filtre demliklerinde alışılagelmiş tatların dışına çıkıp, misafirlerine Specialty bir deneyim yaşatmak isteyen firmalar için tasarlanmıştır.​

Son tüketici tarafında ise daha çok yıkanmış , parlak asitliğin ön planda olduğu nitelikli kahve arayışında olup aynı tada sürekli ulaşmak isteyen kahve severler gözetilmiştir.​

Nitelikli kahvenin daha fazla kahve severe doğru , bilinçli bir şekilde aktarılması ve sektörün gelişmesine katkıda bulunmak en büyük amacımız.​

Aromada çiçeksi ve çikolatamsı nüanslar sizi karşılıyor.​

Lezzet karakteri Narenciye , tatlı , Yabanmersini​

asidite Yüksek gövde dengeli ve kalıcı ,​

bitişe doğru baskın yabanmersini​

sonuç olarak " NORDIC " Narenciye , tatlı ,parlak asitlik ve yabanmersini hissiyatının baskın olduğu ,günün herhangi bir saat diliminde özellikle "WASHED" kahveseverlerin sıkılmadan kupa kupa keyifle tüketebileceği bir kahve .​

500 gr ve 1000 gr seçenekleriyle şimdi satışta...​

Nordic'in künyesinden bahseder misiniz biraz, kimin nesidir neyin sesidir? 😀
Bu hala benim soruma cevap değil. İyi ve güzel iş yapıyorsunuz, belli olduğunda lütfen kahvenin detaylı künyesini de bizimle paylaşın ki ürünün kalitesine ve emeğinize gölge düşmesin. Saygılar.

Bu hala benim soruma cevap değil. İyi ve güzel iş yapıyorsunuz, belli olduğunda lütfen kahvenin detaylı künyesini de bizimle paylaşın ki ürünün kalitesine ve emeğinize gölge düşmesin. Saygılar.

Merhaba, Santander bölgesinin kuzeyinde yaklaşık 23 bin hektar kahve tarlası bulunmaktadır. Kahve çiftçilerinin %99’u küçük üreticilerdir (5 hektardan az) .Ciftçiler kahvelerini satmakta zorlandıklarından Federacion Nacional de Cafeteros de Colombia 33 ayrı kooperatifi kahveleri adil ticaret gözeterek çiftçilerden satın almaktadır.

Kahvemiz Yeşil kahve analiz raporları sonucunda 83,5 puan olarak sertifikalandırılmıştır.

Bu kahveyi farklı profillerde kavurduk . Bölgenin karakteristik özellikleri gereği kahve çok fazla tatlılık içerdiğinden asitliği ön plana çıkartarak dengeli bir kahve elde ettik. Umarım sizde çok beğenirsiniz.

Geri