• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Typica Coffee Roasters - Bodrum - Ninety Plus Kampanya

teyyaredenkahve

Barista
İsim
Levent
Bodrum Muğla'da faaliyet gösteren bir kavurucu. Kendileri ile ticari bir bağım yoktur.

Nitelikli kahve sattıklarını biliyordum ama bildiğimiz çekirdekler dışında özel seçkilere de yer vermişler. Devamı olacak mı izleyip görmek lazım.

Gökte ararken yerde buldum dedirtecek kahveleri mevcut. Ninety Plus dan Kambera, Lycello, Juliette gibi kahveleri de kavurup limitli olarak satışa sunmuşlar. @bmert ve @Satori de yanılmıyorsam denemişler. Ben de dün Kambera'yı denedim.

Şuan satışta olan ninety plus çekirdek yok sanırım.

Özel çekirdekler için site yoluyla değil telefonla iletişime geçmeyi tercih ediyorlarmış. Geçen hafta aradığımda böyle söylediler
50 Gr için 180 lira istediler diye hatırlıyorum

Fiyatları yurt dışından kahve getirip satanlara göre normal duruyor ama önemli olan tabii ki kavrum. Ninety plus ve Coffea Circulor'un sitelerinden kontrol ettim.

Ellerinde çok az stok varmış.

Hali hazırda internet siteleri ve online satışları varken, telefon üzerinden satış bana anlamsız geliyor.

Devamlı arayıp, stok kontrolü, yeni çekirdek geldi mi diye sormak, vs uğraştırıcı olur.

Herkese merhabalar

NinetyPlus çekirdekleri halen gündemde iken konu ile alakalı buraya bir sürpriz giriş yapalım dedik:)

Ben Aykut Arıkan Coffee Door markasi ile Bodrum ve Fethiye de kahve köşesi projeleri yönetiyor ve ayrıca kahve danışmanlığı hizmeti veriyorum. Nisan 2020 den beri kahve kulübu üyesiyim.
Beraber çalıştığım Typica Roastery Bodrum ile de çözüm ortaklığı yapıyorum. Typica da yaklaşık 3 yıldır faaliyet gösteren bir Micro Roastery.

2 ay kadar önce NinetyPlus dan 3 farklı çekirdek getirtip kavurduk ( Kamber, Julliete ve Lycello) çok güzel dönüşler aldık. Ve bu motivasyon ile 1 ay kadar önce NinetyPlus dan 6 farklı çekirdek getirtip kavurduk. Bunlar ascent serisi Kambera ve drima zade, signature serisi Nekisse ve innovation serisi Tigre Yuzo ve Ruby.

Ve sürpriz: Bu çekirdekleri sadece kahve kulübu üyeleri için bundle paketler ile indirim fırsati sunmayı düşünüyoruz. Aşağıda detayları paylaşayım.

Mevcut fiyatlar ascent serisi Kambera 50 Gr 100 TL drima zade 50 Gr 100 TL . Signature serisi Nekisse 50 Gr 150 TL. İnnovation serisi Tigre Yuzo ve Ruby 20 Gr lik paketlerde her Bir paket 220 TL.

3 çeşit bundle olacak

1. 6 li bundle toplam fiyat 1010 TL den siz üyelere 800 TL
2. 3 lü innovation bundle 660 TL yerine 550 TL.
3. Kambera , Drima zade ve Nekisse 3 lü bundle 350 TL yerine 300 TL.

Fiyatlar kdv dahil ve Kargo dahildir!

Çekirdekler 17 Nisan 2021 de Typica tarafından 1,2 kg lik Probat kavurma makinası ile kavruldu. Kavurum filtre için yapıldı.

Siparişler Typica Roastery Bodrum Instagram dan dm https://instagram.com/typicabodrum?igshid=mpydnzxsbun7 ve 05324085047 numaradan WhatsApp üzerinden #kahvekulubuninetyplus hashtagi ile verilebilecek.

Herkese kahve ve keyif dolu günler..

Sevgiler

Son düzenleme:
Herkese merhabalar

NinetyPlus çekirdekleri halen gündemde iken konu ile alakalı buraya bir sürpriz giriş yapalım dedik:)

Ben Aykut Arıkan Coffee Door markasi ile Bodrum ve Fethiye de kahve köşesi projeleri yönetiyor ve ayrıca kahve danışmanlığı hizmeti veriyorum. Nisan 2020 den beri kahve kulübu üyesiyim.
Beraber çalıştığım Typica Roastery Bodrum ile de çözüm ortaklığı yapıyorum. Typica da yaklaşık 3 yıldır faaliyet gösteren bir Micro Roastery.

2 ay kadar önce NinetyPlus dan 3 farklı çekirdek getirtip kavurduk ( Kamber, Julliete ve Lycello) çok güzel dönüşler aldık. Ve bu motivasyon ile 1 ay kadar önce NinetyPlus dan 6 farklı çekirdek getirtip kavurduk. Bunlar ascent serisi Kambera ve drima zade, signature serisi Nekisse ve innovation serisi Tigre Yuzo ve Ruby.

Ve sürpriz: Bu çekirdekleri sadece kahve kulübu üyeleri için bundle paketler ile indirim fırsati sunmayı düşünüyoruz. Aşağıda detayları paylaşayım.

Mevcut fiyatlar ascent serisi Kambera 50 Gr 100 TL drima zade 50 Gr 100 TL . Signature serisi Nekisse 50 Gr 150 TL. İnnovation serisi Tigre Yuzo ve Ruby 20 Gr lik paketlerde her Bir paket 220 TL.

2 çeşit bundle olacak

1. 6 li bundle toplam fiyat 1010 TL den siz üyelere 800 TL
2. 3 lü innovation bundle 660 TL yerine 550 TL.
Fiyatlar kdv dahil ve Kargo dahildir!

Çekirdekler 17 Nisan 2021 de Typica tarafından 1,2 kg lik Probat kavurma makinası ile kavruldu. Kavurum filtre için yapıldı.

Siparişler Typica Roastery Bodrum Instagram dan dm https://instagram.com/typicabodrum?igshid=mpydnzxsbun7 ve 05324085047 numaradan WhatsApp üzerinden #kahvekulubuninetyplus hashtagi ile verilebilecek.

Herkese kahve ve keyif dolu günler..

Sevgiler
Tigre çok değişik bir kahve. Hepsinin kokusu ve tatları farklı tabii ama Tigre bir başka farklı. Şurubumsu tatlı, bir yandan da meşe kokusu tatları var.

Yuzoda ise yoğun bir bal aroması ve tatlılığı vardı.

Geri