• Kasım Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Kasım ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Milestone Coffee seçildi. Bu konudan Kasım ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Twentysix Coffee Works | Costa Rica Daniela Gutierrez (Yıkanmış)

Abi inceleme çok güzel olmuş, shopier üzerinden satışları var herhalde fakat fiyatlandırma politikalarını çözemedim :D

Abi inceleme çok güzel olmuş, shopier üzerinden satışları var herhalde fakat fiyatlandırma politikalarını çözemedim :D
Hocam selamlar, kavurucu arkadaş belki bu yorumunuzu okuyup fiyat konusunda size dönüş yapabilir.
Ben şimdiye kadar 7 çeşit kahvesini denedim. Olumlu olumsuz tüm yorumlarımı ilettim. Gerçekten yorumlara, eleştirilere çok açık bir insan.

Merhaba,fiyat politikamız genel olarak sepet şeklinde hesaplanıyor. Yani pahalı olan çekideklerden fiyat üzerinde yaptığımız zararı uygun fiyatlı çekirdeklerle tolere eden aslında müşteri dostu bir uygulama yapmaya çalışıyoruz. Öneriniz nedir? :)

Merhaba,fiyat politikamız genel olarak sepet şeklinde hesaplanıyor. Yani pahalı olan çekideklerden fiyat üzerinde yaptığımız zararı uygun fiyatlı çekirdeklerle tolere eden aslında müşteri dostu bir uygulama yapmaya çalışıyoruz. Öneriniz nedir? :)
Çok güzel bir uygulama bence, çok mantıklı bu konuda helal olsun demek isterim :D

En kısa sürede sizinle iletişime geçip sipariş vereceğim :)

Geri