• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Türkiye'nin En beğenilen 3.Nesil Kahve Firması

En beğenilen Kahve Firması

• Kullanılan toplam oy
    246

kahveanalisti

Üye
Editör
Daha fazla  
Espresso Makinesi
Rocket Cinquantotto
Değirmen
Eureka Mignon Specialita-Ode Brew Grinder- Comandante C40 MK3
Ekipmanlar
V60-Breville Sage Precision Brewer-Syphon-Aeropress-Nanopresso-Kompresso-Kruve Elek-Kruve Bardak-Acaia Pearl S-Felicita-Fellow Kettle
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Çankaya
Bir çok önemli unsur var ancak kalite/kavrum tutarlığı/hizmet/paket kalitesi açısından herkesin gönlünde bir firma vardır diye düşünüyorum. aslında daha çok seçenek olmalı ancak ne yazık ki forum anket sistemi izin vermiyor.

KungPow ve Kimmayı denemedim geri kalanlardan en çok Null çaldı kalbimi <3

açık oyda laf ederler diye petraya veremedik :(

Bunların içinden montag ve kungpow hariç hepsini denedim, en çok aklımda kalan ve her çekirdeği ayrı keyif veren kronotrop oldu.

Kavurucu-Kahve dükkanı-Kafe-Kahve firması
Listedekilerin çoğu kavurucu. 3.nesil kahve firması diyince ayırmak gerekir mi acaba dedim kendime.

Bence kahve firmalarındaki en büyük sorun süreklilik. Bir çekirdek alıyorsun süper oluyor, aynısını bir daha sipariş veriyorsun çekirdeklerde kahverenginin her tonunu görüyorsun veya kömür geliyor. Genel olarak iyi olansa müşteri ilişkileri. Kungpow, Montag, Coffee Department, Kahve Fabrikası ne zaman bir sorun olsa severek yardımcı oluyor. Kargocunun bir türlü getirmeyi başaramadığı çekirdeği arkadaşımın kapısına Şerif Başaran'ın kendisi bırakmıştı.

Listedekilerin hepsini farklı seçenekleriyle denedim.. Benim için mühim olan süreklilik ve tutarlılık...
Bir parti ürünleri başarılı, bir sonraki rezalet olanlar var bu çok can sıkıcı...
Bu yüzden hiç düşünmeden Kahve Fabrikası diyorum(y)

Bence kahve firmalarındaki en büyük sorun süreklilik. Bir çekirdek alıyorsun süper oluyor, aynısını bir daha sipariş veriyorsun çekirdeklerde kahverenginin her tonunu görüyorsun veya kömür geliyor. Genel olarak iyi olansa müşteri ilişkileri. Kungpow, Montag, Coffee Department, Kahve Fabrikası ne zaman bir sorun olsa severek yardımcı oluyor. Kargocunun bir türlü getirmeyi başaramadığı çekirdeği arkadaşımın kapısına Şerif Başaran'ın kendisi bırakmıştı.
aynı düşünceleri paylaşmışız... Troll ilan edilmesek iyi :ROFLMAO:

@SerifBasaran hocanın ve ekibinin, @metin beyin yaklaşımları her zaman esnaflık dersi niteliğindedir 👌

PC ve Null diyebilirim. tek seçim hakkı olduğu için PC diyorum.

iletişim sorununa rağmen 😬

Null Şu aralar kalbimi FETH Ediyor.

Diğer firmaları deneyeceğim diye bir süredir kendilerinden siparişim olmadı ama oldukça tutarlı ve kendi içinde homojen kavrumları olan Boxx'a oyumu veriyorum.
Bir çok önemli unsur var ancak kalite/kavrum tutarlığı/hizmet/paket kalitesi açısından herkesin gönlünde bir firma vardır diye düşünüyorum. aslında daha çok seçenek olmalı ancak ne yazık ki forum anket sistemi izin vermiyor.

liste içerisinde deneneyimlemediğim firmalar var,

denediklerim içerisinde ise kronotrop ve null diyorum hiç düşünmeden 🙏

Ülkede hiç bir firma aslında olması gerekenlere, yani mümkünse tarladan fincana fair trade, olmadı en azından künye anlamında şeffaf tavır vs, gibi kriterlere tam oturmuyor. Zaten yorumlardan da anlaşılıyor ki tüketici kitle de genel olarak sadece fincan performansı ile ilgileniyor, kimsenin işin diğer etik taraftarına baktığı yok... Böyle başa böyle kavurucu oluyor haliyle... Neyse... Eğer böyle değerlendireceksek ve tek bir tercih yapmam gerekiyorsa tüm dalgalanmalarına rağmen ülkeye en düzgün çekirdekleri getiren Petra diyorum...

Ancak ülkede nitelikli kahve kültürünün yerleşmesi ve yaşatılması adına bugüne kadar verdikleri emekler için Montag, Kronotrop, Coffee Department, William's, Probador Colectiva, Boxx, Kahve Fabrikası, KungPow, Kimma, Coffeenutz, Coffee Manifesto, Spada, Coffee Sapiens, Null gibi markaların adlarını zikretmeden geçmek de haksızlık olur.

Benim gördüğüm künye adına en şeffaf tavır geliştiren null sitesinde tedarikçi firmasından başlayıp çiftliğine hasadına varana kadar isim isim vermiş. Gerek müşteri ilişkileri gerek kahve kaliteleriyle çok taktir ettim. Ayrıca telefonda her soru sorduğumda yarım saate yakın en ince detayıyla demleme kavurma tekniklerini iştahla keyifle açıklıyorlar gerçekten işlerini severek yapan insanlar.

Geri