Ketea
Üye
- İsim
- Semih
Daha fazla
- İsim
- Semih
- Espresso Makinesi
- La Marzocco Mini, Linea Classic, Linea PB, Strada, Fiamma, Dalla Corte İcon
- Değirmen
- Myhtos 1, Eureka Atom 65-75, Mahlkonig EK43- E65S, Comandante C40, Mignon Filtro, Baratzza
- Ekipmanlar
- V60, Chemex, Origami, Aeropress, Delterpress
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- İzmir
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Karşıyaka
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
- Bostanli
Merhaba arkadaşlar.
Konu başlığında da belirtmiş olduğum Türkiyedeki yeşil çekirdek tedarikçilerinin kimler olduğunu belirlemek maksadi ile konuyu açtım.
Forum kullanicilarindan ricam herkes bildiği tedarikçileri yorum olarak yazabilir mi lütfen.
Türkiyedeki yeşil çekirdek tedarikçileri kimlerdir? Yeşil çekirdek ticareti Türkiyede nasil işler?
Tedarikçilerin çalıştığı Roastryler hangileridir?
Yorum yapip bilgisini paylaşan herkese şimdiden teşekkür ediyorum. Konuya yeteri kadar bilgi paylaşımı olursa konuyu sabitleyip listeyi güncelleriz diye düşünüyorum. Herkese iyi forumlar.
Konu başlığında da belirtmiş olduğum Türkiyedeki yeşil çekirdek tedarikçilerinin kimler olduğunu belirlemek maksadi ile konuyu açtım.
Forum kullanicilarindan ricam herkes bildiği tedarikçileri yorum olarak yazabilir mi lütfen.
Türkiyedeki yeşil çekirdek tedarikçileri kimlerdir? Yeşil çekirdek ticareti Türkiyede nasil işler?
Tedarikçilerin çalıştığı Roastryler hangileridir?
Yorum yapip bilgisini paylaşan herkese şimdiden teşekkür ediyorum. Konuya yeteri kadar bilgi paylaşımı olursa konuyu sabitleyip listeyi güncelleriz diye düşünüyorum. Herkese iyi forumlar.