• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Türkiyedeki Yeşil Çekirdek Tedarikçileri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ketea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ketea

Üye
İsim
Semih
Daha fazla  
İsim
Semih
Espresso Makinesi
La Marzocco Mini, Linea Classic, Linea PB, Strada, Fiamma, Dalla Corte İcon
Değirmen
Myhtos 1, Eureka Atom 65-75, Mahlkonig EK43- E65S, Comandante C40, Mignon Filtro, Baratzza
Ekipmanlar
V60, Chemex, Origami, Aeropress, Delterpress
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İzmir
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Karşıyaka
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Bostanli
Merhaba arkadaşlar.

Konu başlığında da belirtmiş olduğum Türkiyedeki yeşil çekirdek tedarikçilerinin kimler olduğunu belirlemek maksadi ile konuyu açtım.

Forum kullanicilarindan ricam herkes bildiği tedarikçileri yorum olarak yazabilir mi lütfen.

Türkiyedeki yeşil çekirdek tedarikçileri kimlerdir? Yeşil çekirdek ticareti Türkiyede nasil işler?
Tedarikçilerin çalıştığı Roastryler hangileridir?

Yorum yapip bilgisini paylaşan herkese şimdiden teşekkür ediyorum. Konuya yeteri kadar bilgi paylaşımı olursa konuyu sabitleyip listeyi güncelleriz diye düşünüyorum. Herkese iyi forumlar.

Ulusal Gıda
Voicevale
Mr Big Coffee
Delfiano
Wayta Coffee
Birlik Baharat
McKinlay (Birlik Baharat kuruluşu)
Sanal Baharat
Fest Coffee Mission

Son düzenleme:
Merhaba konuyu güncel tutmak adına tekrar yorum yapıyorum. Koskoca forumda konu ile ilgilenebilecek birileri yok mu gerçekten üzülmeye başladım doğrusu :(
@berkaykcay piyasadaki en bilinen ve en fazla hacme sahip tedarikçileri paylaşmış zaten. Sizin arzunuz nedir hocam? Yeşil çekirdek alıp kendiniz kavurmak istiyorsanız @Canaydin0 a yazın isterseniz. Wp de yeşil çekirdek grubu var

Sizin arzunuz nedir hocam?
5dk’da is nasil kurulur. gunde 1200$ kazaniyorum(yatarak). gelecekte ihtiyac duyulan meslekler. nasil zengin olabilirim. sektorde tutunmak icin tanisilmasi gereken kisiler kimlerdir. devlet vergi borcu sildirme. ekonomi. ticaret. tedarikcilerden ucuza mal toplama. yeni baslayanlar icin el cerrahisi nasil yapilir(videolu). 20bin tl ile girilecek isler. kâr etmek. herhangi biri benim elimden tutup beni zengin yapabilir mi(ama cooook zengin)

Ulusal Gıda
Voicevale
Mr Big Coffee
Delfiano
Wayta Coffee
Birlik Baharat
McKinlay (Birlik Baharat kuruluşu)
Sanal Baharat
su mesaj cok iyi bu arada. ben bu kadar fazla tedarikci oldugunu bilmiyordum, hic listesini görmemistim. degerli bilgi, rep+🙏🏻
iyi forumlar..

5dk’da is nasil kurulur. gunde 1200$ kazaniyorum(yatarak). gelecekte ihtiyac duyulan meslekler. nasil zengin olabilirim. sektorde tutunmak icin tanisilmasi gereken kisiler kimlerdir. devlet vergi borcu sildirme. ekonomi. ticaret. tedarikcilerden ucuza mal toplama. yeni baslayanlar icin el cerrahisi nasil yapilir(videolu). 20bin tl ile girilecek isler. kâr etmek. herhangi biri benim elimden tutup beni zengin yapabilir mi(ama cooook zengin)

Milliyet com tr galerisine hoş geldiniz.

Değerli bilgilerini paylaşan üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Konuya daha sonra belki farklı bilgiler ve seçenekler eklenir diye umuyorum

Hocam her gün yeni şeyler çıkıyor güncel olarak gelişen bir sektör o yüzden bu konu ile ilgili yeni bilgilere sahip olanlar yorum yapmaları çok değerli olur diye düşünüyorum @yoyasak

Merhaba, burada paylaşılan firmaların çoğu perakende satış yapmıyor mrbigcoffee 1kg lık satış yapıyordu ancak onlarında sitesinde herhangi bi kahveyi satınalmak istediğinizde en az 10 kg sipariş veremli siniz diye mesaj çıkıyor ürünü sepete eklemiyor, konuyla ilgili kendilerine mesaj attım herhangi bir dönüş yapmadılar.
Delfiano firması Trendyol üzerinden 1 kilogramlık satış yapıyordu ancak şu an onu da bulamadım sanırım perakende satışı onlar da kapatmış.
Ben de şu an nitelikli yeşil çekirdek arayışındayım tedarik edebileceğim firma varsa bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.

04.11 ' de 1kg sidamo organic sipariş verdim. ne kargoya verildi ne destek talebine bakıldı ne de sipariş iptali onaylandı. sırf yazmak için instagram hesabı açtım oradan da cevap vermediler :) bulaşmayın derim
Büyük ihtimalle görmediler normalde 1kg seçeneği açık olmuyor geçen ben de bir çekirdekte 1kg sipariş verildiğini gördüm aradım haberleri bile yoktu siparişten telefonla arayıp söyleyin hallederler numarayı bulamazsanız 05326659464

Numara paylaşımı işin teşekkürler, kendilerini aradım yetkili kişi 1kg satış için vakit ayıramadıklarını artık yapmayacaklarını ifade etti, gördüğüm kadarıyla nitelikli çekirdek perakende bulmak hala sıkıntılı bi durum. Varsa bilgisi olan paylaşırsa sevinirim olmassa mr big coffee den 10kg alıcam, oda gerçi ethiopia kochere almak istiyordum kalmamış.

Numara paylaşımı işin teşekkürler, kendilerini aradım yetkili kişi 1kg satış için vakit ayıramadıklarını artık yapmayacaklarını ifade etti, gördüğüm kadarıyla nitelikli çekirdek perakende bulmak hala sıkıntılı bi durum. Varsa bilgisi olan paylaşırsa sevinirim olmassa mr big coffee den 10kg alıcam, oda gerçi ethiopia kochere almak istiyordum kalmamış.
Eskiden Delfiano Coffee Trendyol'dan satıyordu. Son durumlarını bilmiyorum. Bir ulaşıp sorun isterseniz.

Şuan bildiğim 1kg olarak yeşil çekirdek satan siteler

Bu konuda cok uzun zamandır araştırıyorum. Kıbrıs'ta yaşadığımdan birçok sorun var. nitelikli kahveye ulaşmak neredeyse imkansız. Türkiye'den de getirmek kargo olmamasından dolayı çok zor. Kalıyor 2 seçenek.

1- yurtdışından kavrulmuş çekirdek almak
2- yeşil çekirdek almak

kavrulmuş almak 130 euro da 50-80 euro kargo masrafı çıkıyor( 2 kilo için) uzun vadede yeşil çekirdek alıp kavurmak cok daha mantıklı. 250 gr kavrulmuş yerine 1 kilo yeşil çekirdek almak mümkün. Hem de daha zevkli olur diye düşünüyorum. burda 10 kişiye yakın arkadaş da var hep beraber toplu alım ve kavurup dağıtma imkanı da var.

ikava
KAFFELOGIC nano
Sandbox Smart R1

kavurucu olarak 3'ü üzerinde yoğunlaştım ama galiba kaffelogic en çok kullanılan ve öğrenme şansım daha yuksek diye düşünüyorum.

Ama soru şu kavurmayı zaman içinde pro gibi yapabilsek bile kaliteli yeşil çekirdek bulabilecekmiyiz?

zaman içinde herzeyi eledikten sonra 4 kaynak kaldı bunlar ile düzenli kahve sağlamak mümkün

hatta belli bir miktar alırsanız kargo parasını da almıyorlar.

özet olarak bir kavurucu alıp kahve kavurmak için önerisi veya görüşü olan varsa dinlemek isterim ..........

amerika: https://www.coffeebeancorral.com/contactus.aspx
AB: https://roastrebels.com/en/checkout/shippingPayment
türkiye: https://www.mjronlineshop.com/kategori/espresso
kıbrıs: https://shop.richcoffee.com/product/organic-cyprus-coffee/

not: bildiğiniz kavurucu eğitimi verilen yerler varsa ve yazarsanız çok sevinierim.

Son düzenleme:
haklı olabilirsiniz ama sonuç itibari ile zaten ben kendime yapacağım daha önce ekşi mayalı ekmek hobimi de bu şekilde yaptım. fırın 6 ekmek sığıyordu 6 ekmek yaptım . alışık olduğum bir durum sorun olmaz. tabi ki dediğiniz gibi belli bir süre .... ekmek işi 4 yıl sürdü :)

sonuç olarak bu şekilde ben de hem daha çok zevk alacağım bu işten hem de daha derin bilgi için bence bu coğrafyada gerekli bir çaba.

burda nitelikli kahveye ulaşmak gerçekten zor çünkü talep yok. İstanbul veya ankarada bir şekil ulaşmak mümkün olur

iyi bildiğim bir yer çok kahve almışlığım var.... belkide en iyisi o ama daha önce de dediğim gibi talep herşeyi belirliyor. çok sınırlı seçenekleri var . Piyasada sıkışmış kalmış. haklı olarak satabileceklerini getiriyor. fiyat öncelikli .. espresso ağırlıklı .

çekirdekler çok güzel valla

Geri